Dinotrain Dinotrain komentáře u knih

Slavík Slavík Kristin Hannah

Trochu jsem se bala s ohledem na dobu, ve ktere se dej odehrava, ale moc dobre se to cetlo, dej byl napinavy. Pro me ve vysledku myslenky z knihy jsou inspirujici a motivacni, ze clovek musi byt houzevnaty a vytrvaly a udrzet si vnitrni pozitivitu, kdyz se ocitne v dobe, kdy je vsechno spatne, aby mohl jit dal.

03.11.2022 5 z 5

Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

nemela jsem zadne ocekavani, chtela jsem oddechovku a dostala jsem ji, libily se mi obe postavy i pribeh

13.10.2022 5 z 5

Egomaniak Egomaniak Vi Keeland

Pohadka pro velky holky co potrebuji obcas prepnout do rise pohadek. Chtela jsem neco nenarocneho a pozitivniho a dostala jsem to. Super jako oddychovka

19.09.2022 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Libilo se mi to moc. Zavzpominala jsem si na pobyt v Sydney i australce. Kazdopadne pribeh mi hezky v ramci audioknihy pekne plynul. Nenudila jsem se.

27.02.2021 5 z 5

V utajení V utajení Danielle Steel

Pro me zklamani, prislo mi, ze se autorka v knize neustale opakovala v tom co uz napsala o par kapitol drive.... jine jeji knihy bomba ale takhle nic moc

13.04.2021 1 z 5

Tereza – Etiketa pro dívky Tereza – Etiketa pro dívky Ladislav Špaček

dceri ten pribeh prisel blby a to jeji 12, par tipu na etiketu zajimavy, ale mohlo to byt zpracovano lepe a ctiveji

14.07.2022

Město přeživších Město přeživších Thomas Thiemeyer

Svizny, zajimavy dej bez hluchym pasazi. Super namluveno jako audiokniha. Moc se mi kniha libila.

27.05.2022 5 z 5

Tvář vody Tvář vody Guillermo del Toro

Cetla jsem usima a suprove nacteno. Pribeh samotny mi prisel jak sonda o premene spolecnosti v 60. letech, viz. Lany. Jinak spis takova pohadka o dobru a zlu pro dospele. Moc se mi libi prebal knihy.

31.03.2022 4 z 5

Věčnoplamen Věčnoplamen Shannon Messenger

Mne a mym detem se serie moc libi, vsichni jsme desne napjati jak to bude dal se Sofii pokracovat.

26.08.2022 5 z 5

Legendy Atalien Legendy Atalien Charlie Greenberg

Cilova skupina budou ctenari 10-14 let. Starsim ctenarum asi bude chybet hlubsi psychologie postav (prikladem vztah mezi Williem a jeho mistrem a proc si hned padli do oka, kdyz se potkali). Dialogy mezi postavami jsou takove neprirozene. Pribeh/postavy se napadne podoba serii Hranicaruv ucen od Flanagana, ktera je co do postav propracovanejsi a dej ne vzdy tak prvoplanovy jako Legendy Atalien.

Detem 10-14let se Legendy Atalien bude libit, starsi ctenare asi neoslni

12.03.2021 1 z 5