diNov komentáře u knih
Vzala jsem Nesba od začátku a nedá se říct, že bych z první knihy byla zklamaná. Na druhou stranu bych od autora s takovým ohlasem čekala víc. Ale je to jeho první kniha s komisařem Holem.
Myslela jsem, že to bez Harryhi Hola nebude ono, ale naopak. Moc zajímavá knížka.
Děsivé severské krimi, které postupně vtahuje čtenáře mezi velké příznivce.
Se zvědavostí jsem vzala tuto knihu do ruky. O Olsenivi jsem již slyšela, ale nic od něj nečetla, pouze vidèla film.. Musím říct, že tato kniha byla mou první ze série s Carlem Morckem a přesvědčila mě k přečtení dalších.
Napínavý a děsivý příběh z českého prostředí. Kniha je velmi čtivá, což mě velmi příjemně překvapilo vzhledem k tomu, že se jedná o autorovu první knihu. Samotný styl psaní se v něčem podobá populárním severským detektivkám. Rozhodně se těším na další autorovu knihu a jsem zvědavá, jestli vychytá nedostatky, kterých ale opravdu moc nebylo. Z jeho stylu cítím trochu ironii k k dění ve světě, nijak to ale neničí žánr, který píše
Přečteno jedním dechem s mrazením v zádech! Osud některých postav mě skoro doháněl k slzám. Zatím jsem četla všechny knihy od tohoto autora a vždy jsem byla spokojená. Jestli by si ale měl každý čtenář detektivek některou z nich přečíst, je to právě tahle.