Ditules

Ten chlap je naprosto nepoužitelnej, přesto ho nelze nemilovat! První díl byl dle mého názoru lepší, přesto pokračování udrželo kvalitu.

Od autorky mám přečtenou celou sérii Bratrstva černé dýky, na kterou nedám dopustit! Prostředí boháčů mě moc neuchvacuje, ale zase každý z nich má nějaké temné tajemství, což ten ,,handicap" docela vyvažuje. Těším se na další příběhy zraněného bratra a té sestry s ,,outěžkem"... :D

Kdybych neznala ostatní knížky od CM, tak dám možná i čtvrtou hvězdu, ale už mi připadá, že stále omílá dokola to samé... :( Škoda. Přitom některé odkazy na popkulturu jsou naprosto trefné a vtipné.

Vtipná kniha ve stylu Bridget Jones. :) Pobaví a neurazí (až na ty vulgarismy tedy).

No panečku! Tak mě se příběh líbil daleko více z pohledu Jakea ,,Lea" než Evie... Další příjemná romance pro ženy.

Po zběžném přečtení seznamu jsem si říkala, co jsem si to sakra půjčila za čuňárnu? :D Ale musím říct, že styl psaní autorky je naprosto perfektní a vtipný. Mnoho skvělý narážek na popkulturu. A nakonec se nebudete ani tak moc červenat. :D

Tentokrát se setkáváme s kamarády hlavních postav z prvního dílu. Příběh je rozložen do několika let, takže můžeme sledovat zajímavé změny v životě postav. Obě hlavní postavy mají opět svá temná tajemství, na která během příběhu přicházíme. Na konci opět nevynechejte seznam skladeb.

Teda, to je příjemná změna! Autorčina jiná kniha mě hrozně nudila, ale tahle se povedla!
Moc příjemné čtení o nepříjemných věcech v životě mladé holky. Trošku mě mrzí ten konec s Alexem, ale i tak doporučuji!

Au, tak to bolelo. :( Po skvělém prvním díle obrovský propad! Chvilkami jsem se i vyloženě nudila.

Také vám poslední dobou přijde, že knížek o porodních babách je jako hub po dešti? :D
Ale u téhle knihy rozhodně nesáhnete vedle. Tři generace porodních bab a každá má své tajemství... Nejzajímavější byl pro mě příběh babičky.

Od autorky mám zatím přečtenou pouze knihu Červený vrch (ta mě bavila až na chování hlavní postavy). Tahle kniha mě dost zklamala. Čekala jsem od ní něco úplně jiného. Mám půjčené i pokračování a docela se toho děsím...

Pokud jste milovníkem makronek, tak nad obálkou nelze než slintat blahem :D
Přiznávám bez mučení, že texty kurzívou na záčátku kapitol jsem cca po čtvrtině knihy přestala číst. Neoslovily mě. Ze samotných příběhů mě asi nejvíc zaujaly příběhy Karen a Jenny.
Příjemné čtení.

Čekala jsem tedy větší zločin... Navíc spoustu linek zůstalo nevysvětleno. :/

Ona - inteligentní týraná bulimička s temnou minulostí, on - děvkař s temnou minulostí. Hodně sexu a klasický happy-end s polepšením :) Nicméně při čtení se nenudíte.

Chvilkami mi připadalo, že se hrdinka chlubí tím, co všechno má a nemá...
Jinak opět klasická erotická romance. První díl mi přišel o trochu lepší.

Teda řeknu vám, že mě ke konci po scéně z bistra málem odvezla sanitka...Uffff. Už jsem myslela na nejhorší...

Širé moře, jachta, skupina mladých lidí.... Zdálo by se, že je všechno ideíální, ale jen do chvíle, než se jeden z cestujících ztratí... Autorka mi opět udělala svou knihou radost. Jenom mi trošku chybělo víc informací o Jonathanovi...