Dixi164 komentáře u knih
Tenhle díl mi zlomil srdce ! Ale postupem, jak procházíte knihou se vám dá zase dokupy Krásná kniha. Zatím tyto dva vydané díly toho ve mě nechaly hodně, nečekala jsem to, ale je to tak Ráda si to přečtu ještě několikrát, tohle je přesně ta knížka, kterou chci mít celý život v knihovně a vracet se k ní.
Už tento první díl ve mě cosi nechal a na konci, když jsem to dočetla, tak jsem pořád opakovala jen : Tvl, tvl, tvl .. Jako takhle se mě knížka dlouho nedotkla, byla jsem zmatená, zamilovaná, chtěla jsem Swayze pomoct, Nateovi, Griffovi taky. Ráda čtu, young adult, erotické romány, ale tohle bylo tak strašně duševní ! Prostě řeknu jen TVL
Po Lásce na hraně, další bomba od této spisovatelky ! Moc se mi ten příběh líbil, jde vidět, že láska nezná hranice :) Člověk se v těch knížkách taky zamiluje. Krásně napsané, Jordan a Pike jsou oba sympatičtí. Četla jsem v aj, ale až vyjde u nás určitě si přečtu ještě jednou :) Doporučuji všem 5/5
Bože !!! Ani nevím jak to vyjádřit ! Někteří si myslí, že Tiernan je spratek, ale popravdě, nedivím se jí po jejím dětství, spíš bych řekla, že je na tom ještě dobře, je to strašně smutné, když se k Vám rodina takhle zachová. No nic nebudu spoilerovat, ale bože jedno můžu určitě napsat, možná i víc, podle mě jsem se u té knihy červenala jako blázen a sakra, záviděla jsem jí !!! Přímo jsem na ní žárlila, miluju knihy z prostředí Colorada ! Skvělá kniha, přečetla jsem jí za jeden den, jsem nadšená, kéž by bylo nějaké pokračování např. o Noahovi a klidně o nich všech, nějak mi jeden díl nestačil