Dixinka komentáře u knih
První kniha od PON a moc se mi líbila. Určitě v kočičárně budu pokračovat.
Hezké čtení. Odpočinkové, plné něhy.
Opravdu dobrý psychologický román. Přečteno dá se říct jedním dechem. Ten konec byl překvapující.
Tak jsem ji konečně dočetla. Zavzpomínala jsem na doby v náboženství, kdy jsem polovině otázkám nerozuměla a jen papouškovala to co ostatní. Kniha jako celek nic moc. Spousta otázek, žádné odpovědi. Rozhodně jsem čekala víc.
Super kniha. Doporučuji všem studujícím.
Krásná kniha. Přesně o mládeži po převratu. Silně psychologicky podbarvená celá kniha.
Taková novodobá červená knihovna. Hezky napsaný romantický příběh. Taková oddychovka.
Murphyho zákony jsou nesmrtelné, tak alespoň jeden za všechny: " Chybovati je lidské, ale zpackat něco tak, aby už to nešlo napravit, to dokáže jen počítač."
Hezký a mnohdy i pravdivý životní příběh. Jen mě po celou dobu rozčiloval až patologický vztah matka a dcera. V předškolním věku by se měly děti asi ještě vychovávat a užívat si dětství.
První díl jsem nečetla. Tento díl, byl odpočinkové, prázdninové čtení. Byla jsem ráda za historické vsuvky.
Hezké čtení. Některé události byly příliš stroze useknuty. Což bylo na škodu celého příběhu. Ale i tak, vysoké hodnocení
Čekala jsem od této knihy víc. Některé pasáže byly dojemné i humorné, ale jako celek troch pro mne slabé.
Jako inspirace, motivace dobrý. Líbí se mi i jednoduché recepty.
Odpad! Nic horšího jsem v poslední době nečetla. Některé výroky už jsem slyšela, proto za vzpomínky z dětství dávám hodnocení 2 hvězdičky.
Formánek má i lepší knihy. Byla jsem trošku zklamaná. Myslím si, že knize chybí promyšlenost, je uspěchaná jak při psaní, tak i v rozvoji příběhu.
Četla jsem ji na jeden zátah. Líbil se mi děj a zejména závěr.