Dixinka Dixinka komentáře u knih

Mezinárodní polibky Mezinárodní polibky Ivan Kraus

Tak já jsem se rozhodně bavila. Možná je to tím, že jsem zažila komunismus a proto politická satira byla vzpomínkou na přiškrcená léta.

23.09.2013 5 z 5

Normální zázraky Normální zázraky Irena Obermannová

Knihu jsem četka ve správný čas a na správném místě. Určitě to jistě všichni znáte, že vám kniha v určité situaci prostě sedne, ale již se k nim nikdy nevrátíte. Některé příběhy dobrý, některé ucházející, ale některé nuda.

03.09.2013 1 z 5

Střet králů Střet králů George R. R. Martin

První díl byl hezčí, ale není to marné čtení. Strhující děj, nyní zaostřeno na jiné hrdiny knihy. Určitě pokračuji dál a už jsem si v knihovně zamluvila další díl.

29.08.2013 4 z 5

Úkryt před světlem Úkryt před světlem Barbara Erskine

Tak, konečně jsem dočetla. Napínavé až do konce.

29.01.2013 3 z 5

N... jako nástraha N... jako nástraha Sue Grafton

Úžasná zápletka, napínavý děj a závěr, který nikdo nečeká....

05.01.2013 3 z 5

Kam se poděl můj sýr? Kam se poděl můj sýr? Spencer Johnson

...poučné, našla jsem svůj Sýr.

29.12.2012

Stará láska Stará láska Elke Heidenreich

Zamyšlení nad životem v důchodu. Kniha se čte rychle a nakonec zůstane opravdová myšlenka, co má v životě vlastně opravdovou cenu.

16.12.2012

Dvanáctá karta Dvanáctá karta Jeffery Deaver

Bylo to moje první kniha J. Deavera, děj se mi zdál zdlouhavý, ale určitě si přečtu i další knihy stejného autora. Uvidíme.

03.07.2012

Na pokraji temnoty Na pokraji temnoty Barbara Erskine

První kniha, a první setkání s autorkou. Už vím, že pokud nezhltnu všechny její knihy nebudu spokojená. Kniha se čte jedním dechem, moc se mi líbila a těším se na další.

17.06.2012 5 z 5

Půlnoc je osamělé místo Půlnoc je osamělé místo Barbara Erskine

Kniha čtivá, ale napsala i lepší, tak nějak mnoho kombinací, stále se opakující podněty.

29.05.2012 5 z 5

Šarlatový plášť Šarlatový plášť Jean Plaidy (p)

Oddychovka, napínavý sladáček

13.02.2012 4 z 5

Reinkarnovaný: Kameny minulých životů Reinkarnovaný: Kameny minulých životů M. J. Rose

Napínavé, neztrácela jsem se v ději.... konec bych určitě přepsala!

13.02.2012 5 z 5

Deník odbarvené blondýny Deník odbarvené blondýny Božena Svárovská (p)

Bavila jsem se od začátku knihy do konce. Vtipná oddechovka. Jsem ráda, že jsem ji v knihovně objevila.

28.01.2012