domina komentáře u knih
Mě se kniha docela líbila. Jasně, je to slátanina, ona ho uvidí a hned není schopná myslet, on ji uvidí a okamžitě ji miluje a musí jí mít...Na oddech dobré. A jak všichni srovnávají s 50 odstíny, tak musím říct, že styl psaní je lepší zde. V odstínech mě pěkně štvaly ty neustále stejné věty, když autorka popisovala orgasmy a naprosto stejné věty, které používala v rozmluvách se svou vnitřní bohyní a podvědomím. Tady se aspoň půlka knížky neustále neopakuje dokola. Docela se těším na druhý díl.
Moc zdlouhavé a vše se děsně vleče. Je to takové utahané.
Moc povedená kniha, čtivá, není nudná ani se netáhne. Opravdu pěkná.
Když jsem knihu četla někdy po roce 2000 tak se mi líbila. Teď po druhém přečtení už méně. Ale je opravdu ze života na vesnici v té době
Nemohla jsem se dokopat k dočtení, četla jsem to snad rok. Vůbec nevím proč, ne že by byla kniha špatná, ale prostě mě nějak nechytla.
tuto knihu jsem četla tři a půl měsíce, prostě jsem se v sérii zasekla a nemohla dočíst. Ne že by se mi nelíbila nebo byla úplně blbá, prostě nevím. Nakonec se mi snad i líbila od druhé půlky, ale stejně přečteno nakonec rychlo čtením, kdy čtu jen monology. Pořád nevím, jestli mám začít číst poslední díl. ale jelikož nikdy nenechávám rozečtené série, tak jdu asi na to :D
Knížka mě moc nenadchla. Je fakt spíš pro děti. Taková nezralá a nemastná neslaná.
Tak nudnou a nezáživnou knížku jsem opravdu už dlouho nečetla. Hodila by se možná do předminulého století.
Jde poznat, že knihu napsal muž. Není špatná, ale ani úplně nenadchne. Dalo se to propracovat lépe. Konec byl hodně osekaný. Ale četlo se to dobře.
Nic moc, všechno moc přehnané, sex přehnaný, mafiánské praktiky přehnané, pár lidí pomalu s holýma rukama překoná bandu grázlů? Valentine je stále s Kyrie, ale vydělává miliardy? po dlouhé době si vzpomene, že by měl podniky svěřit někomu, kdo je povede? No je to fakt už hodně přitažené za vlasy.
Konečně můžu říct..tato kniha se mi líbila. To co chybělo těm předchozím jsem našla v poslední.
Aspen, Mer i Maxon se chovali naprosto strašně. Každý někoho miloval a zároveň měl v záloze někoho jiného, kdyby to nevyšlo. Aspen už byl zamilovaný do Lucy a přesto vystavoval Americe trestu smrti nebo zbičování? Maxon pořád tvrdí že chce od první chvíle Američtí a přitom to samé cítí i ke Krissy? Král je tyran, nezáleží mu na poddaných ani na synovi a královna je poslušná loutka. Ještě, že aspoň rebelové mají trochu rozumu. Také bych ráda věděla, co se stalo s dívkou, kterou vzala Mer do paláce po té, co jí postřelili. Konec vzal rychlý spád. Což bylo dobře. Kniha mě neuvěřitelně štvala i fascinovala. Musela jsem ji prostě dočíst na jeden zátah.
Možný Spoiler!!!
I poslední díl série se mi velmi líbil, konec jsem obrečela. Bylo mi moc líto Marny a Patti, škoda, že jim nešlo pomoci.
Druhý díl série se mi také velmi líbil, možná víc než ten první. I ten fakt, že kdo se zdá zlý ba možná i nejhorší, může být ve skutečnosti dobrý (Azazel). A moc mě mrzelo jak dopadl Flynn.
Kniha se četla dobře, nápad na příběh pěkný, ale přišel mi takový nedopracovaný. Mrkla jsem v průběhu čtení i na film, ten se mi asi líbil víc.
Do půlky knihy to byl fakt hrozný příběh. Naprosto nereálný. Až druhá polovina se dala docela číst.. připadalo mi to jako nepovedená kopie Gabrielova inferna.
Vtipná kniha, kocour dává dohromady lidi, kteří se vzájemně potřebují. Docela jsem se místy pobavila a zasmála. Oddechové a pohodové čtení.
Ani u třetího dílu nedokážu říct jestli mě kniha víc bavila nebo štvala. Ale byla.asi ze všech dílů nejlepší. Doufám, že poslední ze série z pohledu Hudsona mě víc okouzlí