dominika1897 dominika1897 komentáře u knih

Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději James Bowen

Povinně bych pouštěla na školách. Jedna z mých nejoblíbenějších knížek. (Film je také zdařilý :)

30.01.2019 5 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Prostě nádherná kniha.
Víc slov není třeba psát.

30.01.2019 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Začala jsem Veronikou a nelituji. Příběh Jáchyma se mi libil víc, takže bych možná z Veroniky jako druhé byla míň nadšená.
Překvapil mě krásný konec :)

26.02.2019 4 z 5

Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Mark Manson

Poslouchala jsem audioknihu a musím říct, že to bylo po dlouhé době skvělé, vtipné, poutavé ale hlavně pravdivé vyprávění. Člověk se u toho kolikrát musí pousmát a pokývat hlavou.

19.02.2019 5 z 5

Zázračný úklid v hlavě – Kouzlo nehrocení Zázračný úklid v hlavě – Kouzlo nehrocení Sarah Knight

Musím se přidat k negativním recenzím.
Nechala jsem se nalákat na obálku a koupila.
Bohužel v půlce knihy (kam jsem se musela doslova NUTIT dočíst - prokousat) jsem už opravdu rezignovala. Už mi lezly krkem ty neustále se opakující fráze a také to příšerné sobectví ke kterému autorka nabádá. Je to místy i zbytečně negativní. No, a po tom odstavci s (ne)přispíváním na lední medvědy se mi už úplně znechutila...

06.11.2018 1 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Příjemná oddechovka.

26.10.2018 4 z 5

Kdo bude plakat, až tady nebudeš? Kdo bude plakat, až tady nebudeš? Robin S. Sharma

Moc hezky se čte. Ráda se k ní vrátím.

17.10.2018 5 z 5

Pátá dohoda Pátá dohoda Don Miguel Ruiz (p)

Také se musím přidat k těm, kteří nedočetli. Pro člověka, který předtím nečetl čtyři dohody to musí být skvělé. Pro mě to bohužel bylo už jen takové rozšířené opakování všeho co jsem již četla.

17.10.2018 3 z 5

Cat & Cook Cat & Cook Ivana Jindřichová

Ivanka je neskutečně šikovná. Recepty jsou srozumitelně napsané, fotky v kuchařce jsou neskutečně krásně nafocené. A její zelňačka ta se u nás vaří teď v podzimnich dnech velmi často! :))

17.10.2018 5 z 5

Čtyři dohody Čtyři dohody Don Miguel Ruiz (p)

To by měla být povinná četba. :)