domino1701 komentáře u knih
Kniha se četla velmi hezky. Je to spíše román, detektivní zápletka jen okrajově. Za mě spokojenost, knížka na oddych.
Kniha je moc hezky napsána, lehce se čte a příběh je natolik poutavý, že máte knihu přečtenou téměř hned. Realisticky popisuje dnešní hokejovou scénu. Úplatky, zvýhodnění, výhružky,..
Wow!
Myslela jsem si, že kniha je pro úplně malé děcka a že se postavy chovají stupidně. Byla svým způsobem taková zvláštní, proto mě to nutilo číst dál. Takový konec jsem ale opravdu nečekala. Kniha mi začala dávat opravdový smysl a došlo mi jak je vlastně geniální. Málo knih má takovýhle zvrat. Rozhodně dočíst do konce!!!
Krásna kniha, která popisuje Heathcliffovu nešťastnou lásku a jeho chamtivost a touhu po pomstě.
Zvláštní, smutný příběh s překrásnými ilustracemi. Troufám si říct, že jsem nikdy nic podobného nečetla.
Takovouto věc může napsat prostě jenom Shakespeare!! Dokonalé a smutné.
Kniha ač měla hezký příběh, tak mě vůbec nezaujala. A nutila jsem se ji dočíst. :(
Obdivují autora knihy za jeho odvahu napsat v takové době dá se říct proti křesťanskou knihu. Není více slov třeba.
Kniha se mi v celku líbila, ale z celé série mě přišla asi nejslabší. Už je to tak nějak pořád stejné... V každé knize buď oba nebo jeden zdrcený hrdina nějakou předchozí životní událostí. A pokaždé jsou na konci knihy šťastný zamilovaný pár.... No za mě by stačily asi dva díly a konec. :)
Třetí díl nezklamal. Byl trochu odlišný od prvních dvou dílů, ale přesto byl hodně dobrý. V některých pasážích jsem měla husí kůži.
Super! Stejně dobré jako první díl. Jediné co mi vadilo je, že jsem se občas ztrácela v dialozích.
Takové knížky na oddych mám ráda. Žádný extra překvapivý děj, ale i tak vás to baví a čtete až do konce. ;)
Velice dobré! :) Líbil se mi originální nápad se Savanty a jejich schopnostmi :).
O tuhle problematiku se hodně zajímám, a nemůžu nic jiného než tuhle knihu doporučit všem, kteří uvažují o koupi především štěňátka menší rasy. Nebo těm, co již mají doma pejska bez PP. Myslíte si, že máte spolehlivou chovatelku? Jak se to dá vůbec poznat? V téhle knize se najde na všechno odpověď. I já sama jsem si dříve vybírala štěně a tahle kniha by mě ulehčila veškeré mé hledání. Respekt autorce!
3 hvězdičky za originalitu a vtipné scénky. Čtení pro oddych s jednoduchým dějem. Kniha mě pobavila, ale nějak nenadchla.. Po druhé bych si ji už asi nepřečetla ;).
Kniha byla dobře napsaná, ale po druhé už bych si ji nepřečetla. Děj skoro stejný jako u Krásky a zvířete. Viděla jsem první film, tak se mi hůř přenášelo přes to, že Kyle je opravdu zvíře a ne znetvořený člověk...
U mě měla knížka úplně stejný úspěch jako první díl. Lou se srovnává s Willovou smrtí a snaží se uspořádat svůj život do normálu. O to víc ji to zkomplikuje její nehoda a Lily.. ;) Otevřený konec do děje zapadl, mně by se ale více líbil přesnější popis :)