Domisek1 Domisek1 komentáře u knih

Nové sny Nové sny Lilly Lucas

Další srdcovka z Green Valley.. Příběh ze skalistých hor miluju a taky jsem si strašně oblíbila lidi,okolí a přírodu. Elara mi byla sympatická od samého začátku(i jiné postavy v knize ). S Každým otočením stránky jsem napjatě čekala jak to bude mezi ní a Noahem. A jako vždy mě kniha dostala. V knize je zmínka i o předchozích párech což je dobře. Čtenář ví jak se jim vede. Těším se na další skvělí příběh z Green Valley.

29.09.2022 5 z 5

Tajemství pramenů Tajemství pramenů Jennifer McMahon

Tuhle knihu jsem si užila. Četla jsem ji pomalu a po každém dočtení mi příběh šrotoval v hlavě. V knize jsou dva rozdílné roky které se na konci knihy vysvětlí a téměř zapadnou do sebe.Ethel toužila po miminku které jí jen tak zadarmo nebylo souzeno. Dvě sestry,od které se jedna odstřihla.Určitě doporučuji si knihu přečíst.Upřímně jsem nečekala takový konec jaký byl. Jako duchařina je skvělá.

23.05.2022 5 z 5

Mé lži Mé lži Heather Gudenkauf

Pěkně napsaná a čtivá kniha. Když jsem začala číst tak jsem si myslela že mám tušení kdo je vrah. Ale bohužel jsem se spletla. Zajímavý a poutavý příběh. Těším se na další.

27.10.2021 5 z 5

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Tak to byla jízda teda. Skvělí čtení opět! Přečtená jedním dechem. Furt jsem musela přemýšlet kdo je vrah. Už se nemůžu dočkat na další skvělé knihy od této spisovatelky.

23.01.2021 5 z 5

Doktor Spánek Doktor Spánek Stephen King

Kniha se mi líbila, pěkně se četla. Když jsme přečetla Osvícení byla jsme zvědavá jak to dopadlo s Dannym. Samozřejmě v knize dopadl lip než ve stejnojmenném filmu což mě potěšilo. Film Doktor Spánek nemá s knihou nic společného. Nic méně jsem ráda že mám další dobrou knihu ve své knihovně

27.07.2020 5 z 5

Démonologové Démonologové Gerald Brittle

Jsem moc ráda že jsem si tuhle knihu přečetla. Popis toho jak se vše odehrávalo byl neskutečnej,mrazivej a strašidelnej. Knihu jsem se neodvážila číst večer. Pouze ve dne a i to ve mě vyvolávalo strach.

04.06.2020 5 z 5

Ticho ve tmě Ticho ve tmě Darcy Coates

Strašně mě mrzí že to byla poslední kniha této série. Clear a Dorann mi budou velice chybět ale určitě se k nim ještě vrátím. Byla to moje nejoblíbenější dvojka. Tahle poslední kniha byla teda jedna velká jízda. Od začátku až do konce napínavá. . Konec knihy byl teda skvělí .Nedalo se knihu jen tak odložit. A pokud knihu odložíte tak furt musíte přemýšlet jak je to dál a co se v knize dál bude dít.

20.02.2023 5 z 5

Šepot v mlze Šepot v mlze Darcy Coates

Přečtená na jeden zátah. Výborná knížka. Čím dál tím lepší příběh. Dorranovi a Clear fandím. V tomhle díle jsme držela palce převážně Dorranovi. No a Beth ta mi tam osobně moc neseděla ale zapadalo do příběhu perfektně. Těším se moc na další díl.

01.09.2022 5 z 5

Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

Tak tuhle knihu jsem si fakt užila. Jedna z nejlepších knih co Darcy napsala. Knihu jsme zhltla téměř na jeden zátah. Nešlo jí prostě jen tak odložit. Byla fakt čtivá. Děj byl perfektní i postavy samy o sobě. Už se nemůžu dočkat další knihy.

04.11.2021 5 z 5

Skleněný oceán Skleněný oceán Lauren Willig

Moc krásná kniha. Mrazivý příběh lidí a lodě RMS Lusitania. Kniha čtenáře vtáhne hned do děje a ne a ne ho pustit..

20.08.2020 5 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Za mě bomba čtení. Na začátku když jsem začala číst tak jsem si myslela že knížku ani nedočtu. Ale po tom když se knížka rozjela nešla odložit. Dobře se četla . Váhal jsem zda si ji mám vůbec koupit a teď jsem rada ze ji mám.

07.08.2020 5 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Kniha byla skvělá. Rychle se čte . Nejde se od ní odtrhnout. Napínavá i strašidelná což mě bavilo. Těším se na další vydání.Doufám že bude taky tak dobrá.

14.10.2019 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Kniha se četla opravdu jedním dechem ale nebyla tak strašidelná jak jsme si myslela a čekala..

30.08.2019 5 z 5

Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

WOW!!! Tak tahle knížka mě teda bavila. Skvěle se četla.krásný příběh dvou lidí co se do sebe zamilují a za zády mají tlupu bestií. Obě postavy jsou moc milí a sympatický. Ovšem teda to není takový horor jako jsou od spisovatelky domy s duchy ale i tak jsem se občas bála. Už se moc těším na další pokračování.. Kniha mě děsně bavila.

13.09.2021 5 z 5

Mercury a já Mercury a já Jim Hutton

Přečetla jsem mnoho knih o Freddiem Mercurym (Queen),jsem jejich fanouškem. Ale tahle kniha mi brala a i vzala dech. Tak krásně popsaný příběh dvou přátel a milenců jsem ještě nikdy nečetla. Kniha je skvěle napsána,procitěná,plná lásky,nemohla jsem ji prostě jen tak odložit. Nešlo to ! Jsem moc ráda že tahle skvělá kniha bude v mé sbírce Freddie Mercury...

09.03.2021 5 z 5

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Kniha se četla velice dobře a rychle. Jen škoda že byla kratší než ostatní. Ale opět byla napínavá i strašidelná.

25.09.2020 5 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Kniha se četla velmi dobře. Konec mě tedy zaskočil.

13.04.2020 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

O knize jsme měla jiné očekávání. Ale četla se dobře

18.02.2020 5 z 5

Hrůza na Šibeničním vrchu Hrůza na Šibeničním vrchu Darcy Coates

Za mě další pěkný příběh o strašidelných domech. Děj je sice zdlouhavý ale mě osobně to nevadí. Čtenář má více času na to se seznámit a i si představit děj. Četla se velice dobře a rychle,kniha nebyla zmatená.

08.02.2024 5 z 5

Nové vyhlídky Nové vyhlídky Lilly Lucas

Moje srdcovka z Green Valley.. krásný příběh,prostředí i postavy. Už se nemůžu dočkat další knihy.

18.01.2024