Hrůza na Šibeničním vrchu přehled

Hrůza na Šibeničním vrchu
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518697/bmid_hruza-na-sibenicnim-vrchu-GWP-518697.jpg 4 385 385

Strašidelné domy série

Rodina Hullových vlastní vinařství Šibeniční vrch již po několik generací. Jejich víno sbírá jedno ocenění za druhým, podnik prosperuje a rodině se daří. Kdesi v minulosti však číhá kletba. Hullovi se služebnictvem obývají rozlehlý starý dům na vrcholu kopce, k němuž se váže pochmurná pověst. Kdysi na něm stála šibenice, na které skončily životy stovek odsouzenců. Krvavá historie je dávno zapomenutá a všechno se zdá v nejlepším pořádku, než jsou oba manželé nalezeni mrtví. Dům i vinařství připadnou jako dědictví jejich dceři Margot. Je to už více než deset let, kdy Margot Hullová naposledy spatřila dům svého dětství. Když ji rodiče poslali pryč, byla ještě malá, a tak si jen stěží vybavuje jeho temné chodby a zákoutí. Nyní je zpátky, aby rodiče pohřbila a ujala se svého dědictví. Doposud ale netuší, jaká pravda se na pozemcích, které jsou nyní její, skrývá. Sama v rozlehlé, chátrající budově je nucena postavit se tváří v tvář hrůzám minulosti – a přiznat si, že se možná stane další obětí domu, který nikdy nespí...... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , Fobos

Gallows Hill, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrůza na Šibeničním vrchu. Přihlašte se a napište ho.

Weu_94
31.12.2024 4 z 5

Od Darcy a jejích strašidelných domů jsem si dala rok pauzu, v knihovničce mi nepřečtený zůstal právě tento díl. Nakonec jsem ho opět zhltla během dvou dnů, mně se ty její knihy čtou prostě rychle, dobře a lehce.
Ze série tento díl patří k těm povedenějším, i když jsem trochu tušila od začátku, kde bude zakopaný pes :) Děj měl spád, bavilo mě to, ale neměla jsem u toho hrůzu tak, jako u jiných dílů.

minirock
23.12.2024 4 z 5

Knížku jsem četl kvůli Výzvě, jinak bych po ní asi nesáhl. Párkrát mě přeběhl mráz po zádech a to je asi tak všechno. Číst se to dalo ale s autorkou končím, tohle není žánr pro mě.

Bookaholik
09.12.2024 4.5 z 5

Začátek byl trochu pomalejší, ale druhá polovina příběhu příjemně plynula. Nápad byl fajn, jen místy se mi příběh zdál trochu uspěchaný a hlavní hrdinka najednou na něco záhadně přišla. Za to a nudnější rozjezd dávám 4 a půl hvězdy.

10 nejprodávanějších knih (46. týden)

22.11.2023

10 nejprodávanějších knih (44. týden)

08.11.2023

10 nejprodávanějších knih (43. týden)

01.11.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Hrůza na Šibeničním vrchu v seznamech