dqenisa komentáře u knih
Bylo to dobré čtení. Mě osobně se to moc líbilo. Je to sexy ale né nějak pervézní. Je to milé a škádlivé, občas vás to pěkně rozpálí.
Mám příběhy téhle autorky ráda a i tenhle se mi líbil. Těším se na další díl. Přišlo mi, že série Andělé byla o kousek lepší, ale ani tohle není žádný propadák. Naopak mě to velmi rychle vtáhlo do děje a jak jsem se začetla nedokázala jsem přestat.
Dlouho jsem přemýšlela zda si to mám přečíst. Po Va jsem byla trochu na vážkách. Dala jsem si pauzu vstřebala ten předešlý příběh a před pár dny si tohle půjčila v knihovně. Myslím, že ted byl pravý čas a potvrdilo se mi to. opět mě to nadchlo a těším se na další díl. nemohu se dočkat jak to dopadne.
No zápletka byla dobře zvolená. Nenadchlo to a ani to nezklamalo. Bylo to hezký a docela to čtení utíkalo. Je to odechovka.
Opět mě čtení tohohle příběhu nezklamalo. Stačily mi na to dva dny tak moc jsem se do toho začetla. doporučuju. :-)
Velmi mě tahle knížka zaujala hned jak sem jí viděla. a po tom co jsem si jí přečetla se nemůžu dočkat druhého dílu. Napínavé, poutávé úplně mě do vtáhlo do děje.
Zpočátku jsem z toho byla lehce zmatená, ale rozhodně to má zajímavou zápletku. taky oceňuju zapojení tech dávných příběhů. Těším se na další díl.
No popravde mi to prislo nejaky divny. Napad dobrej,ale to pojeti pribehu? Dost me mrzel konec. Rada bych vydela tu reakci a vubec to byl dost otevreny konec. Nevim jaky je svet hvezd, ale neco mi prislo prehnany. Ale kazdopadne si to precist muzete je to knizka a pauzu. :-)
Sla jsem do knihovny a tohle tam objevila. Jo libilo se mi to a myslim,ze tohle by chtela kazda holka. Ten konec mi prisel trochu divny, ale rozhodne pohodove cteni.
Knizka se cetla velmi dobre. Mam urcite veci spolecme s hlavni hrdinkou a o to vic me to bavilo cist. Je tu ukazano ze kazdy muze dosahnout sveho cile a to je hezke.
Je to velmi hezký příběh. A hlavně je v něm ukázána jedna velká pravda a to, že by jsme lidi neměli nikdy odsuzovat před tím něž je poznáme. V tom příběhu je ukázaná moc přátelství, odvahy, důvtipu. Moc se těším na druhý díl, jsem zvědavá jak tohle dobrodružství bude pokračovat.
Skvělé. Opravdu se mi tohle čtení moc líbilo. Zajímavý nápad a jelikož prostředí kaváren mám moc ráda o to víc mě zajímalo jak to vše dopadne. Myslím, že tuhle knížku můžu všem doporučit. Je to příjemné, zábavné a odpočinkové čtení.
Tak je tu konec docela dobré trilogie. Oceňuji nápad, kterým se autorka zabývala v příběhu. Na závěru toho dílu jsem byla lehce dojatá a vůbec mě poslední díl nadchnul a taky samozřejmě dva předešlé. Myslím, že by byla škoda si tyhle knížky nepřečíst. Jsou dobré :-).
Tahle knizka je skvela. Cte se velmi dobre a je obohacena spetkou humoru, kteremu se zajiste zasmejete. :-)
Moc se mi to líbilo.
Je to velice hezký a poutavý příběh, je plný dobrodružství, přátelství, odvahy, lásky. Už když jsem si to kupovala, tak jsem věděla, že nebudu zklamaná.:-)
Je to zajimave tema. Ta knizka byla hezky napsana a zajimava. Tesim se na dalsi dil.
Myslím, že autorka dobře vystihla název knihy. Mě se knížka četla moc dobře. A přišlo mi že to bylo lepší něž první díl. Takové svižnější.
Páni, četla jsem hodně serií, ale tahle byla nejlepší. Měla všechno, To jak autorka dokonale popsala magický svět a bytosti v něm. Příběh vás dokonale pohltil. Rozhodně bych chtěla pokračování.
No nevím jestli je ta knížka tak dobrá jak jí propagují. Ano mám své dobré stránky, ale já bych tam nechala jen začátek a konec. při čtení jsem si pokládala otázku jetli to je bestseller, mě to teda tak nepřišlo.
No špatný to nebylo, ale ani mě to nějak nenadchlo. Ale v některých kapotolách to bylo zajímavý. Taky se mi líbilo jak tam bylo použito ukázek z deníku, to mám ráda. Je to taková oddechovka.