dqenisa dqenisa komentáře u knih

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Knížka byla velmi citová a pěkně napsaná. Člověka to rychle vytáhlo do děje. A hodně jsem v tom viděla pár věcí a chování lidí co z nám z meho okolí. Milé čtení.

26.06.2018 4 z 5

Tulák a erb lilie Tulák a erb lilie Karel Patočka

Knížka byla hezky napsaná.ale trochu jsem se v tom chvilkama ztrácela a bylo tam také hodně postav . Jinak celkem ctive

06.06.2018 3 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Knížka byla moc hezká vtipná jen ten konec byl trošku smutny . Se čte se to dobře je to skvělá oddychovka .

26.05.2018 5 z 5

Nádherný život Nádherný život Danielle Steel

Knížka byla velmi hezká. Mám pocit že se mi nějak líbila asi nejvíc z tech co jsem četla, teda po Střípcích vzpomínek. Dobře se to četlo a přišlo mi, že to mělo spád.

16.04.2018 4 z 5

Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

Fantastický závěr .

27.03.2018 5 z 5

Poušť v plamenech Poušť v plamenech Alwyn Hamilton

tak tenhle příběh mě dostal. Zajímavý a napínavý rozhodně se těším na další díl

23.03.2018 5 z 5

Divoká píseň Divoká píseň Victoria Schwab

No pani tak to se četli jedním dechem. Napínavé, milé a smutné. A fakt moc dobré.

18.02.2018 5 z 5

Chladnokrevný ničema Chladnokrevný ničema Lisa Kleypas

Knížka byla krásná, vtipná a veselá ale zároveň i smutná a napínavý. Líbilo se mi prostředí ve kterém se příběh odehrává a milost napsaného textu, bylo to velmi ctive.

11.02.2018 5 z 5

Nalezená v tobě Nalezená v tobě Laurelin Paige

Nevím proč ale já z nich nemuzu . Jednou jsou spolu podruhé ne . No co mě na téhle knížce bere jsou erotické scény. Třetí díl si ráda přečtu.

05.02.2018 4 z 5

Kocour z Montmartru Kocour z Montmartru Michaela Klevisová

Knížka byla opět hezká, ale nepřišla mi tak čtivá jako předešlé knížky. Jinak povídky byli hezké, zajímavé a místy i poučné co se týká toho jak můžeme vnímat svět kolem nás.

18.01.2018 4 z 5

Zrcadlení Zrcadlení A.G. Howard (p)

Celá tahle série byla skvělá možná na mě místy trochu děsivá ale přesto čtivá a plná lásky a napětí, zvratů a překvapení.

15.01.2018 4 z 5

Dvojník Dvojník Danielle Steel

Knizka se mi libila, a musim rict ze byla bez takovych tech pro me hloupych vet, ktere se v jinych objevuji coz me prislo super ze jsem je zde nenasla. Cetlo se to pekne a celkem rychle .

17.12.2017 4 z 5

Tisíc kousků tebe Tisíc kousků tebe Claudia Gray (p)

Naprosto skvele cteni. Knizku jsem doslova hltala a stranky ubyvaly sami. Je to napinave, romanticke a zajimave. Hodne se tesim na dalsi dil.

19.11.2017 5 z 5

Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

tenhle příběh byl zajímavý, ale občas jsem měla chvilku, že knížku už nedočtu. Bylo to takové surové a trochu strašidelné čtení aspoň pro mě. Ale nic méně mě to zajímá jak to dopadne a další díl si přečtu i když nevím jak na něj budu reagovat.

06.10.2017 4 z 5

Klíč k času Klíč k času Natalja Ščerba

Tak páni tenhle příběh je super. Už se těším na další pokračování. Jen ten závěr knížky byl takový slabší ale jinak výborné, velmi čtivé a zajímavý námět.

06.10.2017 5 z 5

Zrada Zrada Danielle Steel

Příběh byl zajímavý, první půlka knížky mě fakt bavila a ke konci to už trochu ztratilo švih. Nic méně to bylo dobré.

06.10.2017 4 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Tahle serie byla skvělá, ale tenhle třetí díl se mi četl nějak nevím moc mi to nešlo od ruky. Bylo to čtivé a do konce knihy jsem netušila jak to dopadne. Ale i přes to tuhle sérii můžu doporučit :-) .

01.10.2017 4 z 5

Noc s Marilyn Monroe Noc s Marilyn Monroe Lucy Holliday

Musím říct, že tenhle díl mě moc neokouzlil, ale bylo to také dobré čtení. prostě taková nenáročná četba.

25.09.2017 4 z 5

Noc s Audrey Hepburnovou Noc s Audrey Hepburnovou Lucy Holliday

Tahle knizka me velmi bavila a byla dost ctiva. Opravdu takovy odlehceny humor a dobre napsane kapitoly. Doporucuji .

16.09.2017 5 z 5

Neviditelný host Neviditelný host Maryrose Wood

Tahle serie byla prijemna, vtipna a takova trochu detska, ale pekna.

19.08.2017 4 z 5