Dvojník přehled

Dvojník
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/4253/bmid_dvojnik-660ae9c4f0407.jpg 3 69 69

Stephanie se snaží po rozpadu manželství najít nového partnera. Při nepláno- vaném výletu do Paříže se seznámí se zajímavým Američanem Peterem Bakerem. Stephanie v budoucnost jejich vztahu nevěří, ale Peter ji po návratu vyhledá a jejich známost pokračuje.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Klone and I, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvojník. Přihlašte se a napište ho.

janesy
02.09.2023 ztráta času

Tak tahle kniha je nejslabší z autorčiny tvorby. Prostě děs a utrpení chtít knihu dočíst!

Alinke
17.08.2023 ztráta času

je mi to líto, ale mojí oblíbené spisovatelce se to tentokrát nepovedlo, přišlo mi jako by to nepsala ona, nebo ji nakladatel tlačit k další knize a nevěděla co psát. Scifi mi nevadí, ale tohle bylo špatně

simca9342
17.03.2023 5 z 5

Mé první seznámení s autorkou před dvěmi lety dopadlo dá se říct na výbornou.
Víte jak to je - manžel opustí ženu a nechá samotnou s dětmi, aby kromě výchovy a domácích prací ještě uživala rodinu. Hrdince krátkého, ale srdcervoucího příběhu Stephanii se to stane. Ta se s tím ale vyrovná po svém. Na výletě ve městě Eiffelovky a baretů potká muže svých snů. po čase si myslí že je konec, když se ozve zvonek u dveří, který skrývá tajemství...

Kniha Dvojník v seznamech

Danielle Steel