dqenisa dqenisa komentáře u knih

Eragon Eragon Christopher Paolini

Skvělé. Viděla jsem to ve filmové podobě, takže jsem nevěděla co čekat .Ale musím říct, že knížka je velice dobrá. Čte se dobře.

22.07.2012

Můří deníky Můří deníky Rachel Klein

Tenhle příběh se dobře čte, ale jak sama autorka píše hlavní postava se ztrácí ve svých přadstavách. Tak nějak jsem se ztrácela i já v ději knihy. Nenapsala bych aby jste si jí nekupovali, klidně si ji kupte, ale počítejte s tím, že se možná v tom příběhu nevyznáte.

05.07.2012 3 z 5

Na vrcholu Na vrcholu Richelle Mead

Knížka se mi líbila. Docela mě překvapila ta scéna s Bastienem. Autorka opět postavila knížku s dobrou zápletkou. Těším se na další díl.

25.06.2012 5 z 5

Modrá krev Modrá krev Melissa de la Cruz

Nemůžu říct, že by mě to nebavilo, ale je to taková příjemná oddychová knížka.

13.06.2012 3 z 5

Zásvětí Zásvětí Alexandra Adornetto

No oproti prvnímu dílu se mi tenhle líbil víc. Hlavně ty pasáže s Jakem. Je hezké jak se autorka v tomto příběhu snaží ukázat všemocnost lásky.

03.06.2012 4 z 5

Magie útočí Magie útočí Ilona Andrews

Proč mě tahle série nepřestává bavit? Proč se nemůžu dočkat dalších dílu? Protože je naprosto skvělá. Je to dobré, humorné, smutné a sexy. Myslím, že tenhle díl byl lepší než ostatní. Přečetla jsem to během dvou dnů a úplně jsem to hltala. Jak se jednou začtete do tohohle příběhu už s tím nepřestanete. :-)

27.05.2012 5 z 5

Zář Zář Alexandra Adornetto

Mě se ta knížka líbila a těším se až si přečtu další díly.

26.05.2012 4 z 5

Malý bílý koníček Malý bílý koníček Elizabeth Goudge

Jo jako knížka dobrý. Moc se mi líbila.

14.05.2012

Povolání: Zaklínačka Povolání: Zaklínačka Olga Gromyko

Z počátku jsem neveděla co od té knížky očekávat, ale když jsem ji začala číst dostala jsem se do toho. Je to dobrý příběh a hlavně ukazuje taky jiný pohled na svět upírů. Což je poněkud osvěžující. :-) Hlavní předtavitelka je super. A vůbec moc hezké čtení.

10.05.2012 5 z 5

Trápení Trápení Richelle Mead

Po Vampýrské akademi mi to přijde jako dobrý nápad zvolit tohle téma. A popravdě mě to nadchlo stejně jako VA, ale nevím nějak mi tohle přijde lepší. Řekla bych jen o kousek lepší. Mám sa sebou teprv první díl a už se těším na druhý.

02.05.2012 5 z 5

Vstříc temnotě Vstříc temnotě Lisa McMann

Mě to docela bavilo a přiznávám, že víc něz první díl, akorát mě nesedí k tomu ten název, ale to je jen můj názor.

15.04.2012 4 z 5

Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Hezký ale ke konci dojemný. Břečela jsem jako želva. Ale kdybych mohla přečetla bych si to znova.

09.04.2012 5 z 5

Magie spaluje Magie spaluje Ilona Andrews

Je to odvážné a dost dobré. Zábavné a smutné a o dost lepší než první díl.

09.04.2012 5 z 5

Drakova přísaha Drakova přísaha Kristin Cast

Moc hezký příběh. Líbí se mi moc.

05.04.2012 4 z 5

Bídníci I. Bídníci I. Victor Hugo

Nejlepší dílo z klasiky, perfektně se hodí i na dnešní dobu a jen že skvěla ukazuje poměry v tehdejší době ale také krásně líčí vztahy mezi hrdiny tohoto příběhu.

03.04.2012

Les rukou a zubů Les rukou a zubů Carrie Ryan

Pěkný příběh, docela strašidelný někdy překvapil, ale nezaujal tak abych si koupila pokračování.

03.04.2012

Magie mrtvých Magie mrtvých Ilona Andrews

Mě se líbila, některé části byly docela drsné ale ten přiběh je hezký.

03.04.2012 5 z 5

Vytržení Vytržení Lauren Kate

Tak jako vždy jsem potěšena. Tahle serie u mě vede. Lepší než druhý díl vážně dobrá kniha.

18.03.2012 5 z 5

Tajemství mrtvého bodu Tajemství mrtvého bodu Evelyn Brisou-Pellen

Zajímaví příběh dost mě překvapila ta zápletka a konec.

15.03.2012

Pohádkový zločin Pohádkový zločin Krystyna Kuhn

Past na Sněhurku jsem nečetla takže nemůžu pusoudit , ale Pohádkový zločin mě zaujal a myslím že je to dobrý příběh a zajímavá zápletka.

06.03.2012 4 z 5