DracoMalfoy | Komentáře u knih | Databáze knih

DracoMalfoy DracoMalfoy komentáře u knih

Les zablúdených Les zablúdených Anne Plichota

Srdcovka, Oksa je jedna z mých neoblíbenějších knih.

25.02.2017 5 z 5

Oksa Pollocková: Vyvolená Oksa Pollocková: Vyvolená Anne Plichota

Když jsem knihu dostala, neodtrhla jsem od ní oči dokud jsem ji celou nepřečetla. Za mě opravdu ano.

25.02.2017 5 z 5

Němý svědek Němý svědek Agatha Christie

Proti jiným knihám od Christie mě to bavilo o dost méně, ale stále je to kvalitní čtivo.

20.02.2017 3 z 5

První První Kiera Cass

(SPOILER) SPOILER !!!
Jestli je tu někdo, kdo nečekal ten konec nečekal, troufám si ho označit za naivku. V klišé se autorka opravdu vyžívá. To co se stalo s králem a královnou jsem čekala, nějak se z tý cesty přece dát museli. Místy jsem se v příběhu ztratila a musela číst určité pasáže 2x, stále však považuju První za velmi slušnou knížku.

18.02.2017 4 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Z celé série mě nejvíc bavila právě Elita. Zhltnula jsem celou knížku za krátkou dobu. Pro mě tým A&A opravdu není. Stále miluju Celestu, ze všech dívek v paláci Vám nejvíc utkví v paměti, je i nejvíc zajímavá. Docela smutný když je hlavní hrdinkou America, ne ??

PS: Výhradu mám taky k obálce: Nezdá se Vám že slečna zde vypadá jako pes ? Buldok, nebo nějaký podobný nejspíš ?

18.02.2017 4 z 5

Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Oddechová knížka na jedno odpoledne která Vám na rtech vykouzlí takový ten připitomělý úsměv. Vysoké ohodnocení proto, že mi neskutečně zvedla náladu. Jinak taková ta romantická knížka pro náctileté.

17.02.2017 5 z 5