Dubin3k Dubin3k komentáře u knih

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Dobrá kniha sice při srovnání s předchozím a dalším dílem je trochu slabší ale i tak jsem si ji hodně oblíbil a můžu doporučit každému.

18.02.2018 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Vynikající!

09.01.2018 5 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Jedná z nejlepších knih kterou jsem kdy četl. Autorka skvěle vyplňuje dlouhé přesuny pomocí flashbacků, které dávají postavám duši a hloubku a rovněž dávají pocit, že dlouhá cesta neuplynula během chvilky. V knize se nevyskytovala jediná kapitola, která by mě nebavila a nakonec jsem si našel svou cestu ke všem "šesti vranám" a zamiloval si je jak už chladného Matthiase, tak i tvrdohlavou Ninu. Ve zkratce mistrovské dílo.

05.01.2018 5 z 5

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Kniha která je pro fanoušky série Harryho Pottera, jen škoda že v ní nejsou obsaženy nějaké další bajky krom těch které byl zmíněny ve filmu. Bylo by, dle mého názoru mnohem lepší kdyby se tam místo Brumbálových komentářů objevily alespoň dvě další bajky, ale zase se musí nechat že v a komentáři je uveden vliv dané bajky na kouzelnickou společnost a spousta dalších cenných informací + spousta krásných ilustrací a nádherná obálka. Pro fanouška kouzelnického světa HP povinnost !!!

29.12.2017

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Docela překvapila. Kniha je hezky zpracovaná, děj postupuje rychle kupředu a kniha je obohacena množstvím fotek vztahujících se k příběhu. Jen jediná věc mi při čtení chyběla a to že jsem se vůbec, ale vůbec nebál a ani nepřiblížil k nějakému takovému pocitu což je škoda protože tohle bylo poprvé co jsem se odtrhl od žánru, který pořád čtu a čekal jsem jiný pocit. Přesto můžu doporučit zabaví, zaujme a nadchne.

29.12.2017 4 z 5

Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Má nejoblíbenější kniha od autora. Můžu jen a jen doporučit byl problém se od ní odtrhnout.

Městečko Pines Městečko Pines Blake Crouch

Skvělá kniha. Další poklad nalezený v levných knihách.

Rozluštěno Rozluštěno Mai Jia

Úžasná kniha. Zajímavý příběh, který skvěle doplňuje styl kterým je kniha psaná. Můžu jen doporučit.