edisek83

Musela jsem se velmi přemáhat, abych knihu dočetla. Ostatní knihy od Folleta zbožňuji, ale tahle nebyla můj šálek čaje.....

Třetí díl se mi taky líbil, i když jsem tušila již dlouho dopředu, kdo je vrah. A tak trochu mi přišly určité fráze stejné jako v prvním a druhém dílu. Ale i tak stojí za přečtení :-)

Kniha mě nadchla, přesně takové romány miluji. Za poslední dobu jedna z nejlepších knih, co jsem četla.

Krásná kniha,nemohla jsem se odtrhnout, bylo mi líto, že už je konec :-)

Velmi zajímavá kniha, z některých procedur mi šel mráz po zádech a jsem vděčná za to, že žiji v dnešní době :-)

Ze začátku jsem si říkala, že je to divně psané a všechno o letadlech....nuda...ale po 30-ti stránkách jsem bojovala s hlavními hrdinkami, konec byl opravdu smutný,pořád jsem doufala...

Nápad byl skvělý, ale v postavách jsem měla chvílemi hrozný zmatek, nevěděla jsem kdo je kdo. Konec byl fakt podivný, mám z něj takové rozporuplné pocity, ale z Jess mám husí kůži ještě teď a Paulovi jsem musela fandit.

Kniha byla u většiny hodnocená, jako jedna z lepších. Mě bohužel moc nezaujala. Děj byl hrozně vleklý, nic se tam nedělo, za mě jen dvě hvězdičky.

Určité okamžiky hlavní hrdinky asi nikdy nezapomenu.....velmi smutné, ale určitě bych doporučila všem mladým lidem, aby se dozvěděli něco o naší nepěkné historii

Moje prvotina, spisovatele jsem neznala, ale kniha mě opravdu nadchla, skvělé čtení...

Zase musím dát pět hvězdiček, tahle spisovatelka mě nikdy nezklame :-)

Zajímavá detektivka z jiného prostředí, ale líbila se mi :-)

Pro mě zatím nejlepší kniha, kterou jsem od Gillian četla....kniha mě chytla hned od prvních stránek. A konec mě opravdu překvapil...do poslední chvíle jsem nevěděla :-)

Líbila se mi, taková oddychovka.

Byla jsem moc nadšená, tahle kniha je opravdu výborná, bavila jsem se u ní od začátku až do konce. Se Zmizelou se to nedá vůbec srovnat,ta mě moc nezaujala. Přečteno za den.Ted už na mě čekají Temné kouty :-)

Byla jsem z knihy nadšená, opravdu skvěle napsaná, mohu jen doporučit :-) více takových knih prosím :-)