Seznam skandálních snů přehled
Sarah MacLean
Láska podle čísel série
1. díl >
První kniha ze série historických romancí nové autorky. Žádná skutečná dáma nekouří doutníky, nejezdí obkročmo, nestřílí z pistole a nepije skotskou. Lady Calpurnia Hartwellová ta pravidla dodržovala celý svůj život. Poslušnost a vychování z ní udělaly v osmadvaceti letech starou pannu. Ale když se zasnoubí její mladší sestra, má toho Callie právě tak dost. Sepíše seznam tajných snů, kterými by se dáma chlubit nemohla, a ihned si začne plnit první z nich: políbit markýze Ralstona.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Ikar (ČR)Originální název:
Nine Rules to Break When Romancing a Rake, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Seznam skandálních snů. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle byla "pecka", které bych dala i 20 hvězdiček, kdyby to bylo možné. ;-) Super oddechovka, která předčila moje očekávání. Rozhodně jsem tuto romantickou komedii nečetla naposledy a jsem rozhodnutá si co nejdříve přečíst i její pokračování Deset polibků. Doporučuji!
Kniha Seznam skandálních snů v seznamech
2012 | Seznam skandálních snů |
2012 | Deset polibků |
2020 | Búrlivák a netýkavka |
2021 | Grófka a Netvor |
2024 | Vojvoda a kráľovná |
Tohle byla parádní jízda. Bavila jsem se od začátku do konce. Miluji takovéto v uvozovkách nesourodé dvojice. A varianta Ošklivé káčátko a Zhýralý morous....to je výborná kombinace. Těším se na pana bratra. Styl spisovatelky se mi moc líbil, snad bude podobný i v dalších knihách.