Búrlivák a netýkavka přehled

Búrlivák a netýkavka
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428562/bmid_burlivak-a-netykavka-vMl-428562.jpg 3 19 19

Bareknuckle Bastards série

1. díl >

Neobľúbenému vojvodovi sa v jeden deň narodia traja synovia. Všetci nemanželskí a každý inej žene. V rovnakom čase porodí aj vojvodova manželka, ale na svet príde dievča. Mocnému a bohatému aristokratovi tak osud nedopraje to jediné, po čom túžil – vhodného dediča. Roky plynú a nevlastní súrodenci uzavrú dohodu. Jeden z nich, Ewan, môže užívať titul vojvoda pod podmienkou, že sa nikdy neožení a nesplodí potomka. Aké však vyvolá pobúrenie, keď sa v novinách objaví klebeta, že si hľadá nevestu? Zradu nemožno odpustiť. Jeden z bratov, kráľ londýnskeho podsvetia, zvaný Diabol, sa rozhodne Ewanovi všetko spočítať a vyberie sa za ním do honosného sídla. Tam natrafí na Felicity Faircolthovú, sivú myšku, ktorá je pre dávny poklesok stále slobodná. V hlave mu skrsne zákerný plán. Felicity však ani zďaleka nie je utiahnutá a už vonkoncom nie hlúpa, a tak Diabol svoje kroky čoskoro oľutuje...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Wicked and the Wallflower, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Búrlivák a netýkavka. Přihlašte se a napište ho.

imelia
10.08.2023 5 z 5

Znova kniha pre mňa - zlý chlapec a šedá myška. Toto spojenie milujem. A tu sa mi to veľmi páčilo. Bolo to vtipné, zaujímavé a aj príbeh celkom zaujal.

januska82
25.04.2021 5 z 5

Kniha je chytľavá. Nie je presladená a sem-tam sa aj slza vyronila. Za mňa pekná kniha, určite odporúčam prečítať

babaodzlaba
06.12.2020

rozjezd pomalejší, ale konec úžasný, není zbytečně přeslazená, ale emoce chytí za srdce.

Knižní novinky (6. týden)

02.02.2020

Kniha Búrlivák a netýkavka v seznamech

romance

Sarah MacLean