Ekniha. Ekniha. komentáře u knih

Analýza lásky Analýza lásky Ali Hazelwood

(SPOILER) Veda je (znovu) sexi!

Hate to Love
Slowburn
Veda je sexi

Q: čítali ste hypotézu lásky?
Máme tu druhé pokračovanie a ja som sa už naň tešila pretože Hypoteza lasky bola za mna skvelá

Analyza lasky za mna trosinku slabšia, ako stále sme vo vedeckom prostredí ale tu mi zo začiatku niečo chýbalo

Slowburn linku ja teda môžem ale tuto som mala chuť oboch zaskrtit, mala som pocit že začiatok je viac vedecky a oni dvaja spolu sú v úzadí..

Bee holka s tetovaniami a piercingmi a Levi ticha hora svalov ktorý v blízkosti Bee stráca všetky schopnosti , pár nedorozumení a po 2 rokoch su späť

Budú pokračovať v nenávisti alebo sa Levi konečne preberie..

Ako pár odpadnutí mi nestačilo ale ako sme sa prehupli za 1/3 potom to už išlo ako v láske cez internet skoda že tam nebola rozvinutá viac táto časť a drama na konci by ani nemusela byt

Hatetolove bola super a čakala som vysvetlenie a prišlo a omg toľko zbytočných nedorozumení snáď ani nemôže byt

20.07.2023 4 z 5

The Right Move: Ten správny krok The Right Move: Ten správny krok Liz Tomforde

Nový rok nemohol začať lepšie. Ak hľadáte dokonalú knihu toto je rozhodne ona. Mám v hlave toľko myšlienok čo vám chcem prezradiť a zároveň nie aby ste do toho proste skočili

Nútená blízkosť
Predstieraný vzťah
robot X slniečko

Z tejto série sa oficiálne stáva moja závislosť, Liz je proste pani spisovateľka Dokázala nemožne , doslova dala hrdinom život.. vibe ,chémiu… a ta je explicitná,a naberá tu úplne iné grady..

Ryan tichý,uzavretý pred spoluhračmi a celým svetom, do jeho blízkosti a srdca dostať sa je nemožné.. až kým nepríde jeho nová spolubývajúca, ktorú vlastne ani nechce…

Proste zlatíčko ale robot a na druhej strane Indy sunshine ala ~ Blue..tie ich slovné prestrelky … napätie .. chemia všetko tak skvele prepojené, hlavne keď sa z tichého robota stane majetnicky váš chlap snov dámy a z nútenej blízkosti zrazu stane falošný vzťah?! Fake dating proste milujem a tu to bolo dokonalé

A počkajte keď sa do toho pripletie Zanders, Stieve a Rio viac neprezradim, pretože toto potrebujete čítať musthave

nekonecno/5*

PS: teším sa na Kaia a Maxa dámy Clark Kent nás čaká

04.01.2025 5 z 5

Moja vina Moja vina Mercedes Ron

Toto môžem čítať zas a znova a dostane ma to presne ako prvýkrát
Nevlastní súrodenci
Enemies to lovers
Auta/zavody

Autorka to opäť dokázala , môžete čítať knihu a keď z nej cítite všetky emócie je to proste dokonalé

Zakazana láska a trop od nepriateľstva k láske je tu explicitné.. prve stretnutie s Nickom a s Thorom
Ich následná interakcia , postuchovanie.. keď Noah chce dokázať že aj nová v tomto meste dokáže plávať aj keď je Nick tu jej nepriateľ…
Alebo možno ani nie … pretože Nick je proste OMG ! To ako si stráži srdce a ma pred sebou bariéru… nedovolí nikomu aby sa k nemu dostal..
Ale dá sa odolat Noah?

Cely pribeh je ale tak zamotaný… S Nickovou sestrou a s Noahinym otcom?!
Viac neprezradim, ale toto som nečakala potrebujem odpovede
Táto fialová kraska v sebe skrýva dokonalost

29.12.2024

Král hněvu Král hněvu Ana Huang

Miluju! Jedným slovom láska. Ak donútite chlapa ako je Dante k svadbe niečo sa deje! Tento nedostihnuteľný miliardar rozhodne nemá záujem o žiadny vzťah a vôbec nie svadbu..

Dante workoholic, stena, robot všetko to na nho sedí, tvrdy neúprosný majetnicky ale pod tým všetkým jeho brnenim sa skrýva niečo neskutočneto ako ho autorka vytvorila sa mi moc páčilo, kto by nechcel tohto sexi majetnickeho chlapa, ja určite áno!

Vivian “snilek jeho opak ale nie je to žiadna krehotinka jeho brucounstvo a sarkazmus zvláda perfektne , kúsok po kúsku strháva jeho masku a aj keď on bojuje nemá šancu a presne tento kontrast tomuto príbehu dodal tu pravú atmosféru

Dohodnuté manželstva v knihe milujem a tu je perfektné a ta chemia?! Ta je explicitna
A panejo Christian?? Chcem jeho pribeh ta scena s Dantem? čo mu vyviedol?

15.12.2024 5 z 5

Vo vlnách Vo vlnách Laura Pavlov

Môžem to po prvej časti milovat? Rozhodne. Tuto sériu si značím na goodreads

Nova autorka a mna svojim štýlom písania dostala .. kto by povedal že keď sa Lili vráti do mesta obráti všetko hore nohami.. sestra mojho kamaráta.. bude u mna pracovať..
je zakazana… a nesmiem sa jej dotknúť.. no čo ak zakazane ovocie chuti najlepšie
Dva mesiace a potom odchádza …

slowburn linka je tu perfektná ,
sebaovládanie Hugha famózne ..to ako odoláva VS Lili ako ho skuša .. je ako certik v krabičke doslova.. chémia neskutočná každou stránkou som videla praskliny v obrannom múre ktorý si Maco vyskladal pokial sa mu cely nezrútil

Obaja by pre rodinu spravili čokoľvek ale možu odolávať bojovat ako a koľko chcú .
.. vyhrá lojalita voči jej bratovi alebo láska?
budu všetko riskovať?
A počkajte si keď si začne písať Snowin bojový plán.. a Maco sa stane jeho súčasťou … PS: bod č.13 je môj obľúbený

Malé mesto tu robí tu pravu atmosféru a Hughova rodina je tak akurát správne praštena,sarkazmus a podpichovanie tu naberá grády najväčších rozmerov

Za mna velké prekvapenie

17.11.2024 5 z 5

To si zkus To si zkus Ilsa Madden-Mills

Ja tuto autorku milujem a bavi ma to ako píše, je to jednoduché romanticke a mám srdiečka v očiach? Rozhodne!

Tu mame Mavricka a Delaney .. on futbalova hviezda čo vie čo chce.. má problémov až až a vôbec nečakajte športového “troubu ten chlap ma všetko čo si ženská môže priať..
a Delaney tak trochu nerd s malym sebavedomím že by zrovna ju chcel nejaký športovec…a vlastne ona s futbalistami skončila!

Normálne nechápem prečo spolu neboli od začiatku.. on ma úplne jasno koho chce a už len presvedčiť holku svojich snov že za to stojí
milujem že tu je práve ten chlap čo si ide za všetkým hlava nehlava nech to stojí čo to stojí

Romanticka linka.. sexi fotbalisty.. kočky ..hviezdne vojny.. deadpool ak vravíš áno toto je presne pre teba
He-man a princezna Leila proste top
Legenda praví, že na toho, komu dáš tady u ohne prvni pusu, už nikdy nezapomenes…
Venovanie za mna úplne

29.09.2024 5 z 5

Svetlo v plameni Svetlo v plameni Jennifer L. Armentrout

(SPOILER) Nikdy som nechcel milovať . Až kým som nestretol teba , liessa
————-
Svetlo v plameni ~ A light in The flame ~ Jennifer L Armentrout & @zeleny_kocur_sk
5/5*
Goodreads : 4,51
———
Omajgot itsbrutus 2.diel je rozhodne akčnejší zhavejsi .. draci.. mágia .. premena..dostávame odpovede.. no ďalšie otázky pribúdajú.. a na konci vám to aj tak vybuchne ako Ashova sila..
——————-
Pokračujeme tak kde skončil prvý diel, takze možno malinky Spoiler nastane..
Ja som vás varovala
———————————
Sera.. ta holka je tak odvážna … bacha na ňu .. dýku požíva dosť často .. zabije vás tým? Nie , ale rozhodne naserie a to ako dokazala nasierat dokonca aj Nykta bolo explicitne… uhlíky lietali aj u mna
—————————
Nyktos boh smrti, tak žhavý a majetnícky… holka ktorá ho mala zabit… sa stala jeho slabinou.. aj keď spravil všetko aby to tak nebolo… ?!
———————-
Nenechás ma odist, vsak?
„Nikdy, zaprisahal sa.
————————
Draci nemôžu chýbať a Nektas..? môžem ho nemilovat?
Ale musím povedať že stred knihy sa mi zdal zdĺhavý opakujúci autorka mi posúvala minimum nových informácii…
ale neskôr to začalo dávať zmysel.. dieliky skladačky do seba pomaly zapadali ako puzzle… až do záveru knihy .. kedy sa mi skladačka roztriestila pred očami

Ten koniec?! Ako tieto konce milujem a nenavidim zároveň
Ig: ekniha

09.08.2024 5 z 5

Legendy & latéčka Legendy & latéčka Travis Baldree

tam pri taumickej línii skalvertský kameň zahori, okruh šťastia privolá a k túžbam dvere otvorí
——————
Legendy & Latte ~ Travis Baldree
4/5*
Goodreads : 4,13*
—————————
Feel good fantasy je presne tak milučká a lahodná ako Latte :) nečakajte akcie ale závislosť na káve dvojnásobne zaručená :)

Máme tu svet fantasy z iného uhľu.. je o novej ceste… novom sne a odhodlaní ísť si za tým aj keď ostatní tomu nerozumejú..

O priateľstvách tých najuprimnejšich aj nástrahách pri začiatkoch… všetko do seba zapadá ako skladačky puzzle..

Tu by som sa zaobišla aj bez romantickej linky.. ako čakala som ju … dúfala … ale keď prišla nooo… nečakala som tuto osobu..

Aj keď vás už nebaví vaša doterajšia cesta.. je čas zavesiť svoj meč na stenu - doslova:) a ísť za novým dobrodružstvom ako naša Viv.. lebo ja mám pocit že bez nej by nebola káva :)

Inak kniha je krásne graficky spracovaná ako ten skoricovy slimáčik a čo ma úplne prekvapilo bolo graficky znázornenie kapitol

Fantasy z iného uhlu ..cozy vibes a ja som si zamilovala všetky postavy a Amitu trochu viac

26.06.2024 5 z 5

Mágia rodu Thornovcov Mágia rodu Thornovcov Margaret Rogerson

Mágia, čarodejníci ..démoni .. tak toto bolo fenomenálne.. máme tu slowburn linku s tichým najnebezpečnejším čarodejníkom s ktorým sa neradno zahrávať.. ale pod týmto zlovestným plášťom sa skrýva chlap ktorého chceme

Čakáte ďalšiu klasickú fantasy so zaporákom? Omyl! Nathaniel rozhodne nieje taky ako sa zdá a

Počkajte si na Silasa.. OMG! Som asi zvrátená ale rozhodne ho chcem doma .. chcem oboch

Táto dvojka je neskutočná a Elizabeth k nim dokonale sadne.. A zrovna títo dvaja majú za úlohu odviesť Elizabeth na “výsluch ale nemyslite si že pôjde s nimi dobrovoľne

Dej odohrávajúci sa v knižnici plnej záhad zloduchov a hovoriacich kníh? Milujem to, ja sa tiež rozprávam s knihami veď kto nie

A koniec?! Nie nie nie 2x mi zlomil srdce a toto ma má uspokojiť?! Wtf
Bude pokračovanie?

Q: čítali ste? čo vravíte na Silasa?
Jo a rozhodne chválim design ta oriezka je nádherná

27.02.2024 5 z 5

Balada o láske až za hrob Balada o láske až za hrob Stephanie Garber

Nie nie nie.. musia mi chýbať stránky .. to nemôže takto skončiť

Čitali ste 1.diel bolo raz jedno srdce? Tak chápete ten koniec Vravela som si že 2.diel začnem keď bude 3.diel no viac som nevydržala

1.diel som koniec dlho nevedela predýchať ale tu? Autorka by mala zvážiť pribaliť ku knihe nejake upokojujúce prášky! Famózne!!

rozprávka o princovi srdc pokračuje .. tam kde sme skončili pokračujeme.. niektore odpovede prichádzajúale otázky aj tak pribúdajú nové

Milujem Jacksa je to presne ten typ bad boya.. ktorý za “tvrdou fasádou všetko skrýva XY krát som ho mala chuť uskrtit a objať zároveň

Celý pribeh je neskutočný.. akcie.. hate to Love linka fantasy svet autorka dokazala napísať 2.diel proste úžasne ale ten koniec?!..
ten koniec sa so mnou všetko roztočilo..
potrebujem 3.diel

PS: 3.diel už v maji :)

18.02.2024 5 z 5

Tieň v pahrebe Tieň v pahrebe Jennifer L. Armentrout

Tak toto bola jazda.. prológ vás vtiahne do deja celou svojou silou.. Sera bojovníčka.. nebojácna.. ale nikým milovaná ?doslova vycvičená len k jednému.. v deň zasnúbenia.. ale zlyhá..?

Skvelá linka dohodnutého manželstva .. ktoré nebolo naplnené ale osud nejde zmeniť .. alebo..?

Ash ako som ho milovala tak Nyktos mi lámal srdce.. môžete jedneho chlapa milovat a zároveň ho vyfackať? V jednej chvíli ho milujete, v druhej ho chcete roztrhať doslova

Zachránil som ti život a ty sa ma snažíš kopnúť?.

Napätie v knihe graduje.. chémia doslova horí pod stránkami oni dvaja su proste neskutočný myslite si že je to predvídateľne? Omyl.. čakajte jeden zvrat za druhým zimomriavky a napätie posledných cca 150 strán to nabralo také grady že a Nyktos ma začal štval každou stránkou normálne chápem Seru..

Autorka sa rozhodne radí medzi top autorky tohto žánru a dohodnuté manzelstvo proste milujem

28.12.2023 5 z 5

Icebreaker: Keď sa ľady lámu Icebreaker: Keď sa ľady lámu Hannah Grace

Sportromance
Enemies to lovers

Kniha ktorá bola a je stále boom bookstagramu konecne na našich pultoch3.11.2023

A ako nenechajte sa oklamať touto nevinnou obálkou! za mna brutálna, ja proste milujem kreslené obálky..ale za touto nevinnosťou sa skrývajú spicy scény kedy som sa červenala aj ja

Oficiálne Nate Hawkins patrí medzi 1tku mojich knižných hrdinov :)

Športová romance to proste chcete čítať a tu máte mix Elle a Kasten nevinná romantika so žhavymi scénami..

Anastásia ma miestami svojou povahou štvala ale Nate! To je ona káva .. od prvého stretnutia si ma omotal okolo prsta proste budete to hltať stránku za stránkou
musím ale priznať že som čakala niečo úplne iné, takze som zostala príbehom milo prekvapená

Prve stretnutie..jedna nehoda a títo dvaja sa musia deliť nielen o ľad

Manželství pro jednoho Manželství pro jednoho Ella Maise

„Chtěl jsem všechno, co jsem si nezasloužil.“

Falošne manzelstvo
Sunshine X grumpy

Ja proste trop dohodnutého manželstva milujem.. dajte k tomu grumpy X sunshine a OMG!

Kde začať Rose a Jack nie ich vzťah nestroskotá ako Titanic i keď bude mať na mále

Začíname tak nejak od konca? Najprv svadba predstieraní vzťah nútená spoločnosť..a potom začiatok?
Možno sa to tak bude zdať..alebo niečo aj áno..ale omyl tu je ta romanticka linka perfektnáchémia boží

Jack.. tak tento chlap v obleku ma dostal do kolien..ako Rose.. zamračený mrzut..neschopný ukázať city? Omyl! Pozorne pozerajte..
Rosemôžem ju milovat? Môžem toto vecne usmiate slniecko budete proste žrať..

Tento príbeh je niečo iné sa bude zdať.. Jack to proste dal na inú úroveň

počet úsmevu Jacka Thorna?: 0

Zrádná touha Zrádná touha Danielle Lori

Dabel je a vždy byl dzentleman

3.diel série a autorka si s nami doslova pohrala diel od dielu niečo iné a naprosto dokonalé

Age gap
Dark mafia
Antihero

Ronan je presne diabol prezlečený za diabla..ale co si budeme.. na rovinu..milujeme týchto tajomných badboyov ktorý sú v skutočnosti pre nás správny

Mila tak ta holka je anjel.. a kto iný zvládne djavola lepšie ako anjel?

V tomto diely som chytila štokholmský syndróm ako Mila proste tu to nešlo inak veď ak by ma uniesol Ronan nemám šancu

Táto séria je dokonalost, tretí diel nieje výnimkou a ja sa už neviem dočkať štvrtého dielu.

"Ty bys beze mě zvládla přežít. Dokázala by ses přes to přenést. Já si ale vůbec nedokážu představit svět, ve kterém nejsi ani ty, ani ta tvá zatracená žlutá barva. Takže jestli zemřeš, tak umřu taky

Dúfam že táto autorka dostane priestor aj s ďalšími knihami pretože Dark proste chceme

Jeho hra Jeho hra R. L. Mathewson

Milujem táto séria je proste pre mna.. bláznivá ..šialena každá časť je v podstate rovnaka a pritom odlišná

Každú jednu časť si užívam a som na nej zavisla ako táto rodina na jedle
Q:čo vy a táto séria?

Susedia
Hatetolove

Zvonilka alebo Jodi omg!.. tak ako vie dať “dolu nie len Dannyho je proste super.. ale keď dostane lieky prostí bolesti tak to je konec

Danny oukej neviem si vybrať ktorého brata mám radsej pretože oni sú všetci skvelý.. ako každého jedneho máte chuť uškrtit ale napriek tomu neviete bez neho byť

Máme tu celú rodinu v celej kráse bez cenzúry a ja som sa bavila od prvej strany po poslednú..

táto séria nebude pre každého buď ju milujete alebo nie

To ako Dannyho bavi vytáčať Jodi ako Jodi privádza do zúfalstva ale nikomu nedovolí priblížiť sa k nej.. ta jeho starostlivosť

Za mna veľké odporúčanie chcem viac tejto série

17.10.2023 5 z 5

Darling Venom Darling Venom Parker S. Huntington

Wow! myslela som že som pripravená na tento pribeh ale omyl! To čo som dostala ma prevalcovalo ako snehovú guľu
Tento pribeh mi zobral dych.. otvoril oči..

pozor varovanie na začiatku knihy neberte na ľahkú váhu!

age gap
odpustenia
trauma

Táto kniha je dokonalost v nedokonalosti.. myšlienky pocity..vina..odpustenie.. láska..silný emocionálny pribeh ktorý milujem od začiatku až po koniec

Nejde iba o hlavných hrdinov Charlie Kellana Tatumatoto je príbeh niekoľkých zlomenych duši a vy budete čítať so zatajeným dychom a fandiť im..

Kniha rozdelená na tri časti..s nádhernou grafikou a s krásnym posolstvom zobrala si mi dych a dala nový pohľad na život.

Kniha ktorá vás rozloží aby vás postupne opäť poskladala.. toto je Darling Venom a rozhodne patrí medzi top tohto roku!

08.10.2023 5 z 5

Rozhodně ne on Rozhodně ne on Whitney G. (p)

Tak tohle bola pecka!!! Totálne.. ja milujem knihy od whitney a táto je WOW!

Princatko, jedna noc, neplánovane tehotenstvo, jej budúci šéf..? Myslite že klišé? Rozhodne nie! Nálož romantiky sarkazmu fenomenálna?

Od prvej stránky to malo grady. Milujem začiatok hneď epilogom ktorá vás vtiahne hneď do deja a potom ideme spat od začiatku

Čakajú nás krátke kapitoly z oboch pohladov a nádherná grafika

Tyler William tak tomuto princatkovi som padla na kolena hneď ako vyšiel zo sprchy a Chloe wow! Jej “prorizla pusa a sarkazmus proste holka čo si nenechá nič diktovať

Jedným slovom top , toto proste milujem

27.09.2023 5 z 5

Pukom do srdca Pukom do srdca Teagan Hunter

Športová romantika
Utajená identita
Zlomené srdcia

Áno áno áno, Teagan je spat!

Letná romantika so sexi športovcom holkou trochu caklou v podnikani..?
Áno!
Prvá časť séria carolina coments začína Collinom a Harper. on lásku nehľadá, ona jej neverí
Jedno stretnutie so záhadným spolucestujucim a obaja nevedia zabudnúť no čo ak sa náhodne stretnú na online zoznamke a jeden vie kto je ten druhý a druhý nie? Čo ak / kedy príde zistenie?

Uzasne! Oni dvaja su skvelý, usmievala som sa pri ich sms ako blázon, pri vypočutý rozhovoru ktorý nemal byt vypočutý mi holka zlomila srdce ale dokázala to! Získala si ma potom spat no získa si aj Collina?

za mna ďalšia skvela letná romantika a z hokejové prostredia? Hallo Proste Top!

Omg a počkajte si na Ryan a Rhodesa tu ich máme iba v pozadí ale už teraz som bola z nich nadšená

31.07.2023 5 z 5

Pouta vášně Pouta vášně R. L. Mathewson

(SPOILER) ja te nikdy nenechám odejit, divoško, rozumíš..
Miluju miluju miluju

Pouta vášne 4
Ja som na tejto sérii Neighbor from Hell Series proste zavisla títo pekelný susedia si ma celu omotali okolo prsta

Áno máme tu skoro vzdy podobný scenár hate to Love ale absolútne milujem každý jeden diel

Citronada a Beth nie su výnimkou už od detstva si idu po krku..az pokým sa nerozidu.. každý iná škola..iný štát ale stretnutie je nevyhnutne

A tu prichádza prekvapivo odlišne prostredie.. už na začiatku knihy nám autorka načrtne rodokmeň a ja som ho prešla 2x pretože tu máme historické pozadie

Londýnska smotánka je v plnom prúde a Elizabeth sa vydávať nechce.. posledná sezóna a odsťahuje sa..

No jedno necekane stretnutie s neznámym džentlmenom jej zmení život doslova.. a čo ak ti dvaja zistia že žhavá vášnivá noc dala dokopy dvoch nepriateľov

A tu to všetko začína znovu .. prekona vasen ich minulost..? Bude to jeho divoska alebo Beth holka ktorú nenávidí?

Nečakajte nič extra žiadne veľké zvraty ale ak sa chcete zabaviť, oddýchnuť určite ste správne

I keď za mna predchádzajúce diely su lepšie, tu ešte viac mohli vyspickovat hate to Love linku
IG:@ekniha

20.07.2023 5 z 5

Dokonalá pohádka Dokonalá pohádka Elísabet Benavent

(SPOILER) Kouzla neexistuji když na ne nikdo neverí
Byly jednou dva pary nejsmutnejších očí v celém baru, a tu začína dokonala pohadka

Kde začať..už ste sa zamilovali do knižky?
Začiatok nám začína kde pohadky končia .. svadbou, akurát tu k nej nakoniec nedôjde.. a nevesta bere roha:)

Myslite si že tu to bude predvídané.. že utiekla a zamiluje sa so iného ?.. omyl Margot si uvedomuje že spravila chybu a chce sa k Filipovi vrátiť ale opäť ale.. jedna návšteva baru so sestrami a stretne Davida..

Nie David nemá záujem o Margot on chce Idiu.. zložité? Vôbec

Dohodnutý vzťah
Age gap

A tu začína naša dokonala pohadka..pribeh dvoch rozličných ľudí kde je jedna bohatá holka a kluk ktorý nemal nič.. a pritom našli jeden druhého

Toto bolo tak nádherne, akoby som tam bola s nimi a všetko sa odohrávalo predomnou, prežívala som všetko, ako niekedy ma štvali tým že oni to nevideli, nevideli čo kto je ten pravý a hnali sa za ilúziou ale nakoniec by som nemenila nič
IG:ekniha

20.07.2023 5 z 5