The Right Move: Ten správny krok přehled
Liz Tomforde
Větrné město / Veterné mesto série
Ryan Iba ma rozptyľuje. Práve som sa stal kapitánom NBA tímu Chicago Devils a určite nepotrebujem, aby sa Indy Iversová, najlepšia kamarátka mojej sestry, nasťahovala do môjho bytu. Je neporiadna, precitlivená a až príliš zvodná. Keď sa však generálny manažér tímu vyjadrí, že nesúhlasí s mojím povýšením, lebo som neprístupný a chýba mi rovnováha medzi súkromným a pracovným životom, môžem spraviť jediné – presvedčiť ho o opaku a predstierať vzťah so spolubývajúcou. Keď nám však predstieranie ide príliš ľahko, viem, že mám problém. Môj život mal byť jednoduchší, nie komplikovanejší, ale s Indy pod jednou strechou sa to všetko zamotáva. Ona túži po romantike, ktorú jej ja nedokážem dať. Indy Ani vo sne by mi nenapadlo, že budem bývať s bratom svojej najlepšej kamarátky a hviezdou NBA Ryanom Shayom. Navyše chce, aby som sa hrala na jeho milujúcu priateľku, ktorá ho náhle zmení na priateľského a prístupného človeka. Blíži sa však svadba mojich priateľov z mladosti a bude tam aj môj ex, pre ktorého je Ryan hrdina. Takže z nášho falošného vzťahu vyťažím, aj keď hranice medzi predstieraním a skutočnosťou sa rozmazávajú. Zaľúbiť sa do svojho sexy spolubývajúceho nebolo súčasťou dohody. Hlavne keď mi Ryan rád pripomína, že on neverí v lásku. Váham, či to bol až taký dobrý nápad.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , Zelený KocúrOriginální název:
The Right Move, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize The Right Move: Ten správny krok. Přihlašte se a napište ho.
Instagram misha_cte_eroticke.romany
slowburn, pomalá romantika
protiklady se přitahují
od přátelství k lásce
střídání pohledu Indy a Ryana
I tento díl sportovní romance mě uchvátil. V příběhu sledujeme basketbalistu Ryana, dvojče Stevie z předchozí knihy a její nejlepší kamarádku Indy. Díky tomu se nám i tady objeví oblíbená dvojice Vee a Zee, hokejisti a Ryanův tým.
Moc mě baví to propojení světa sportu a letectví. Odlišné světy, odlišní lidé, kteří se stanou spolubydlícími a kamarády.
Autorka píše tak čtivě, že přečtete 500 stran jako nic.
Kromě velké lásky je příběh tak vtipný, že jsem se kolikrát smála nahlas, protože Indy vnesla do Ryanova spořádaného života barvy a chaos.
Pomalá romantika a protože Indy a Ryan se nejdříve stávají přáteli, tak dlouho čekáme ero scény. Každopádně přitažlivost byla velká od začátku včetně jiskření.
Přijdou, sice za dlouho, ale přijdou. A i když bych jich snesla více, jsou velmi dobře napsané a já jsem si je užila.
Autorka má dar zapracovat do příběhu různé životní příběhy, které prožívají běžní lidé, ať už je to učitelka ve škole nebo známý vrcholový sportovec.
Opět ukazuje odvrácenou tvář slávy - ztráta soukromí, psychické zdraví.
Ryana si nešlo zamilovat. Už o něm víme, jaký je to úžasný bratr. To se ale nedá srovnat s tím, jaký je váš přítel a muž, který vás miluje. Nosí květiny, stará se o vaše jídlo, je pozorný, naučí se kvůli vašim roduičům znakovat a sestaví vám knihovnu. To vše jen pro váš úsměv a radost. Ryana si zaslouží každá žena.
Indy si taky prochází složitým obdobím, hledá sama sebe a ještě navíc má obavy o svou vysněnou budoucnost. Indy si zamilujete, je milá, stará se o své přátele a hlavně, je nevyléčitelná romantička se zálibou v milostných románech. Tahle linka je boží - umíš vrčet, propalovat mě pohledem?
Budu se opakovat, ale LT jsem si zamilovala a zatím obě knihy se zařadily mezi mé nejoblíbenější sportovní romance a nemůžu se dočkat dalších dílů
Dokonalost. Tohle bude asi moje nová oblíbená série. Je zajímavé pročítat komentáře, někomu se líbil více první díl, někomu druhý a mně oba, tento možná o kousek více. Dynamika mezi hlavními hrdiny je neskutečná. O čtivosti, hašteření mezi hrdiny a sexuálních scénách asi mluvit nemusím. Máme zde letušku Indy, která má skvělý smysl pro humor a bratra její nejlepší kamarádky, Ryana - basketbalovou hvězdu. Moje romantické srdce na posledních 100 stranách dostalo přesně, co potřebovalo. Máme zde: od přátelství k lásce, nucená blízkost a předstíraný vztah. Asi nemusím říkat, jak se těším na další díl.
10 nejprodávanějších eknih (listopad)
10.12.2024
Knižní novinky do konce roku
08.12.2024
Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)
24.11.2024
Kniha The Right Move: Ten správny krok v seznamech
Sice je to teprve druhá kniha v této sérii, ale mám dojem, že všechny zbývající díly na tom budou stejně. Dokonalá romantická linka, sympatické postavy, které si od první chvíle zamilujete a příběh, který zkrátka nepustíte z rukou.
Miluju v knihách spolubydlení. Přijde mi to takové rozkošné. Tady nejen, že spolu začnou bydlet, ale ještě spolu začnou na oko chodit. Do toho nejlepší kamarádka sestry. Tomu říkám ta správná kombinace pro mě :-).
Ryan a Indy, kde začít. Protiklady, kterým to spolu ale tak slušelo a klapalo. Oba prožili v minulosti nepěkné věci a sledovat jejich vývoj, to byl prostě koncert. Indy oplývala pozitivní energií a člověku hned svou povahou přirostla k srdci. Starostlivá, chytrá a ke všemu romantička, co ráda četla. Často myslela na štěstí ostatních na úkor sebe. Ryan se jí líbil od samého začátku. Kdo by se jí taky divil. Ten chlap panebože. Stranil se lidem. Vypadalo, to že krom sestry a basketu ho nic nezajímá. Panovačný, pořádný, doma ani snítko prachu. Mimochodem, to jak jako zvládal? Ovšem od doby, co mu vtrhla do života Indy se svým chaosem, bordelem a barvami, tak se začala ukazovat i jeho ochranitelská, zranitelná a pozorná stránka osobnosti. A taky majetnická. Pozorovat ho, jak si na ni zvyká a jak mu to vlastně ani nevadí, že tam bydlí, to prostě já nemám slov.
Nejvíce mě dostala ta jeho tichá láska. Ty gesta? Vždyť ji ráno vařil kafe a dával jí ho do ledničky, protože milovala ledovou kávu, tak aby si jí zbytečně neředila ledem. Jako že haló? Koupil ji postel i s povlečením její oblíbené barvy, knihovnu, kterou i sestavil, začal se učit znakový jazyk, myslel na její vegetariánství no a další a další věci. Ten chlap mým budoucím knižním oblíbencům nastavil pořádně vysokou laťku :-). Svou lásku nevykřikoval do světa, ale miloval hluboce a celým srdcem. Prožil si v minulosti své a pro svůj strach měl racionální důvody.
Oproti předchozímu dílu musím ocenit, že se tu závěrečné drama tolik nenatahovalo. Naopak, vyřešilo se to celkem rychle. I tady autorka zabrousila do vážnějšího tématu a toto konkrétní jsem ještě nikde nezaznamenala. A ty spicy scény? Sakra, pořádně žhavý. Stevie a Zanders se tu celkem hojně objevovali a viděli jsme, jak to u nich dál postupuje. A ty denní updaty, co Indy kámošce posílala. Vtipný. Určitě si v brzké době přečtu znovu oba díly a těším se na další.
- basketbal
- falešné chození