Mílový klub přehled

Mílový klub
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540101/bmid_milovy-klub.jpg 4 321 321

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezoně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Mile high, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mílový klub. Přihlašte se a napište ho.

Erinien
předevčírem 3.5 z 5

Milý průměr až lehký nadprůměr. Doost dlouhý. Zapata odvede na stejném množství stran víc práce na charakterech. Všechno je až trochu moc růžové na závěr a občas jsem byla trochu zmatená z poctivých a myšlenkových pochodů hlavních hrdinů.

Misa_ctenarka
16.12.2024 3 z 5

Nebylo to špatné,ale taaaak zbytečně dlouhé..... Mohlo to být klidně o polovinu kratší a možná by mě to i víc chytlo. Takhle jsem v polovině přemýšlela o čem bude druhá půlka knížky a už se to hrozně vleklo.

Bergerac16
10.12.2024 2.5 z 5

Taaak zdlouhavé. Vyznání lásky před novináři, veřejné provolání bylo hrozné ....Zanders zmítaný obavami a pochybnosti se proměnil v exhibicionistu, který hraje reality show. Proč takhle demonstrativně?
Autorka se postupně zapomínala a pasáže líčené Zandersem byly jako by je psala holka, žádné prvky mužského uvažování. Styl těch výpovědí se přeci musí měnit, aby to bylo autentické.

10 nejprodávanějších eknih (září)

11.10.2024

10 nejčtenějších knih (září)

15.09.2024

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Mílový klub v seznamech