Správný krok
Liz Tomforde
Větrné město / Veterné mesto série
Nastěhovat se pod jeho střechu a do postele - byl to opravdu správný krok?! Ryan Shay, superhvězda NBA, je novým kapitánem basketbalového týmu Chicaga a rozhodně nepotřebuje, aby se k němu do bytu přistěhovala Indy Iversová, nepořádná, emocionální a až příliš svůdná letuška a taky nejlepší kamarádka jeho sestry. Když mu však dá generální manažer klubu najevo, že takového nepřístupného osamělého vlka v roli kapitána neschvaluje, nezbude mu než ho přesvědčit, že chodí se svou společenskou spolubydlící. Potřebuje, aby Indy hrála, že je jeho milující přítelkyně, která ho promění v přátelského muže. Tahle dohoda má výhody i pro Indy, protože potřebuje doprovod na svatbu svých kamarádů z dětství a ráda by svému bývalému ukázala, že teď randí s jeho sportovním idolem. Jediný problém je, že jim tahle hra jde až moc snadno a přirozeně a že se rozmazávají hranice mezi tím, co je skutečné a co jen předstírají. Nedůvěřivý Ryan nevěří na lásku, zato Indy je romantička a začíná pochybovat, jestli nastěhovat se pod jeho střechu a do postele byl opravdu správný krok.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
The Right Move, 2023
Ryan a Indy začínají jako spolubydlící. Z Ryanovi strany z počátku nechtění. Ryan patří mezi největší hvězdy NBA a má rád svůj klid alespoň v soukromí. Teď když se vrátí do svého sterilního bytu, hýří barvami, květinami a nepořádkem. A v obvyklém tichu je někdo další. Postupně zjišťuje, že se mu to líbí víc než by čekal. Aby i světu ukázal víc než dokonalý profesionální stroj, požádá Indy, aby na veřejnosti předstírali pár. On jí naopak doprovodí na svatbu, které se bude účastnit i její bývalý.
Tohle bylo celkem lehké vtipné čtení. Trochu mě zarazily dvě věci, to falešné předstírání po určité době a docela velký obrat Ryana z tichého hocha na veřejnosti v docela jiného v soukromí ;-). Ale proč ne? Ani jsem si nestihla všimnout, že má kniha 500 stran, bavila jsem se.
Kdo přečetl Mílový klub a líbil se mu tak je tato knížka určitě ,,Správný krok".
Opět je plná humoru, romantiky a velké přitažlivosti.
Indigo a Ryan nechtění spolubydlící.
Dva naprostí protiklady.
Ona romantička.
On cynik.
Ona bordelářka.
On posedlý čistotou... ale přesto Indigo je pro Ryana ztělesněním rozptýlení a on zahojil to co někdo jiný zranil.
Moc pěkný a vtipný čtení dostala, jsem svůj balíček lásky .
Příjemná romantika, ale na 5 hvězd to pro mě určitě není.
Jsou tu všechny tropy a všechna klišé, která se v tomto žánru objevují a jsou zpracovány dobře. Ale ne výborně.
Jazyk textu je takový zkostnatělý, školometský - asi nikdy jsem tolikrát nečetla však a ovšem.
Ale i tak je to série, ke které se budu ráda vracet a u které můžu pěkně v klidu vypnout a na nic nemyslet.
Bylo to skvělý. Smála jsem se až mi tekly slzy, někdy jsem se zase culila. Prostě skvělá romanťárna.
Tak bohužel toto mi nesedlo, po skvělém prvním díle jsem měla asi moc očekávání. Na mě to bylo strašně tuctové, nic co by mě aspoň trochu překvapilo a příííííšerně dlouhý na tak banální storku.
"Ale no tak. Jestli to máme hrát, musíme do toho jít naplno. Víš, jak zlostí roztáhnout nosní dírky?"
Málem vyzvrátím snídani "Cože?"
"Pokud mě uvidíš jak na opačné straně místnosti hovořím s jiným mužem, musíš na nás pronikavě zírat a roztáhnout nosní dírky. Nebo drtit stoličky. A ať ti u toho tiká v čelisti"
"Modrásku..."
"A umíš vrčet?"
"Cože?"
"No, vlastně ani nevím, jak to má znít, ale každý hrdina v mých knihách hodně vrčí. A taky je třeba, aby ti potěmněly oči. Umíš to?"
Miluju ! :D
Druhý díl mě bavil daleko víc,než první. Tolik sexuálního napětí tam bylo,že jsem měla tváře v jednom ohni :D Nicméně se mi líbilo,že se řešili zásadní témata a není to jen o sexu. Bylo to moc krásné čtení, které jsem si užívala. A krásně to navazuje z předchozího dílu. Těším se na další díl.
Já jsem romantička, on je cynik.
Já jsem extrovert, on je typickým příkladem uzavřeného člověka.
Já toužím po lásce a rodině. On trvá na tom, že stráví zbytek svého života sám.
Ale když mě drží, nepřipadá mi, že jsou mezi námi tak velké rozdíly.
Stejně jako předchozí díl i tento se mi moc líbil, možná i o kousíček víc. Nebojte se toho počtu stran, protože se ani nenadějete a najednou jste u konce.
Tady máme příběh Ray, super hvězdu NBA, kterého tak moc zradila žena, kterou miloval, že od té doby je podezíravý a věří jen málo lidem. Do jeho okruhu patří jeho sestra-dvojče Stevie, jejíž příběh jsme měli možnost si přečíst v předešlém díle, a nyní už i její přítel Zanders. A teď se do tohoto okruhu lidí dostává i Indy, která je stejně jako jeho sestra letuška a současně její nejlepší kamarádka. Jí zase zradil její přítel a ona najednou nemá kde bydlet, no a hádejte, kde to dočasné bydlení bude? ;-).
Přečtení určitě doporučuji a už se těším na další díly..
"Chci tě, Indy. Chci, abychom my dva byli spolu. Stojím o ten život, který jsme si vybudovali, když jsme si mysleli, že to jenom předstíráme. Chci tě ve svém bytě, protože díky tobě se z něj stal domov. Stojím o tvůj chaos i nepořádek. Toužím po tvých upřímných úsměvech, takových, co máš na tváři, když jsi s mou sestrou, s hokejovým týmem a se mnou. Chci, abys byla šťastná, a toužím být příčinou tvého štěstí. Chci, aby sis vybrala mě."
Chtěla bych dát více hvězdiček, protože tohle bylo zase parádní čtení.
První díl byl úžasný Zee a Stevie dokonalost a ted Ryan s Indy další pecka. Jak já se těším na dalsi zbylé tři dily,protoze věřím,že celá tahle série bude nádherná.
Tenhle díl se mi asi líbil více než ten první, ale to asi bude tím, že v tomhle nebyly žádné otravné zvířata. Zápletka ke konci samozřejmě předvídatelná. Sportovní prostředí přidává plusové body. Jo, jako oddychovka dobrý.
Wauuu, za mě obrovské nadšení.
Již první díl se mi líbil a tohle se mi teda trefilo do noty.
Krásně plynoucí příběh Ryana a Indigo. Lehká romantická linka, příběh ukazuje, jak je těžké být populární, známý a udržet si důvěru v okolí, které vás klidně zneužije ve vlastní prospěch.
Jsem ráda, že dokázali najít cestu, která jim dovolí vést i kvalitní osobní život vedle kariéry hráče NBA.
Jen epilog mi přišel jak když ztratil energii., kterou si příběh celou dobu udržoval.¨
Ale rozhodně se těším na další díly.
Příběh, který vykouzlí úsměv. Hlavní hrdinové jsou milí a už v prvním díle mi byla sympatická Indigo. Kniha je příjemná oddechovka, když se chcete zasnít a věřit, že vše dobře dopadne.
Tak jako první díl i tohle byla naprosto úžasná jízda. Krásný romantický příběh. Už se těším na další díly.