Mílový klub
Liz Tomforde
Větrné město / Veterné mesto série
1. díl >
Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezoně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Mile high, 2022
Parádní jiskření mezi ústřední dvojicí.
Není to ultra plytká slaďárna, ale řeší se tam i vážnější témata.
Když už nikdy nebudu číst o kudrnách, budu moc vděčná.
Kdyby se krouhlo tak sto stránek, dala bych pět z pěti.
Mě se to moc líbilo. Stránky mi utíkaly pod rukama, příběh pěkně plynul. Pravda, některé proslovy na konci knihy byly kapku patetické, ale jinak jsem spokojená. Jediný "problém" jsem měla se jmény. Logan není mužský, Maddison není žena. Ale to je můj problém a já se s ním popasovala. Už se těším na další díl. Indy vypadá jako fajn ženská, a s Ryanem to může být švanda. Sem s druhým dílem!
Nezalekněte se - je to celkem bichle, ale stránky vám budou mizet pod rukama a čtení si užijete od první do poslední stránky! Mezi hlavním párem byla neuvěřitelná chemie od první interakce. Ani jeden není dokonalý - máme tady plus size hrdinku, psychické problémy,... A pozor spicy scény jsou tady fakt hot! U nás vydal překlad Baronet, a já jejich produkci prostě miluju :D
Tento příběh obletěl snad celý internet a já měla pocit, že jej čtu jako poslední.
Hlavní hrdinka Stevie je letuškou hokejového týmu. Začne si právě s ,,největším,, badboyem z týmu - Zanders. Zanders se na oko před celým světem tváří jako drsňák a že střídá holky jako ponožky a nikdo neví, že je v něm i něco víc. Stevie pozná jeho pravou tvář.
Oba se potýkají se svými démony.
Mně se líbí, že autorka řeší např. otázku peněz nebo těla.
Knihu doporučuji milovníkům právě hokejového prostředí.
Romantický příběh o hokejistovi a "obyčejné" letušce. Je zde více hlubokých témat, které jsou dobře zpracované do příběhu. Trochu bych některé pasáže zkrátila, ale jinak super.
Krasavec první třídy a ještě k tomu hokejista odhodí své oblíbené modelky a zamiluje se ("jenom") do obyčejné letušky (a ještě k tomu obyčejných tělesných proporcí).
Není to sice tak zdařilé jako dílka Elle Kennedy, ani toho hokeje tu není tolik, ale nechybí chemie mezi Stevie a Zandersem a vše se rozvíjí velmi pomalu - prostoru je na to dost. Zanders Stevie pěkně pomáhá zvedat sebevědomí a tím si získává i srdce čtenářek. Na druhou stranu Stevie donutí Zanderse přestat šaškovat a brát některé věci vážně. Jen tak si na ni totiž nepřijde.
Příběh obsahuje spoustu dalších postav, s nimiž se asi potkáme dále v sérii, ale autorka se věnuje hlavně vztahu mezi oběma hlavními hrdiny.
Většina věcí už byla napsána v předešlých komentářích, takže zbývá jen knížku doporučit ke čtení.
Tahle kniha se mi moc líbila. Moc hezky zpracované témata, někteří autoři mají problém zpracovat více témat najednou. Myslím, že tady se to Liz moc hezky povedlo. Všechny postavy jsou vlastně sympatické. Od hlavních, tedy Stevie a Evana, tak po vedlejší - i ty rodiče se mi vlastně líbí, hlavně tátové samozřejmě - prostě rozumní hodní chlapy. Co mě trošku bilo do očí bylo jak pokaždé vyzdvihovala Evanovi zlaté prsteny, oříškové oči, její postavu - už na začátku jsme pochopili, že Stevie není žádná modelka nebo Twiggy, tak bylo asi zbytečné to stále opakovat.
Po většinou mě díly, kde jsou jiné postavy nezajímají. V dalším má být Ryan a Indy a já se přistihla, že se vlastně hrozně těším.
(SPOILER)
Vážně jsem chtěla, aby se mi tahle knížka líbila, ale bohužel. Po vší té reklamě a dokonalých recenzích jsem si připadala, jakože čtu úplně jinou knížku než ostatní Zaprvé, knížce by rozhodně prospělo, kdyby byla o zhruba 200 stran kratší je čtivá, ale i tak nějakým záhadným způsobem děj vůbec neubíhá Zadruhé, opakované (jakože doslova na každé druhé straně) mluvení o Steviině těle a o tom, jaký je Zanders bad boy (), bylo děsně otravný. Vlastně, opakování všeho celkově. Občas jsem měla při čtení pocit, že čtu pořád dokola ten stejný odstavec.
Některý části byly až směšně trapný (Steviin proslov k novinářům na konci knihy? Girl, nobody cares).
Oslovení kočičko . Přitom v angličtině je to sweetheart, to nezní tak hrozně, ale kočičko? A ještě v každé druhé větě? Meh.
Abych ale nebyla jen negativní, líbily se mi části s útulkem, líbil se mi Halloween a všeobecně Maddisonovic rodina.
Takže jak jsem se na knihu těšila, protože hokejisti duh, tak mě zklamala. Ale protože ráda trpím, asi si přečtu i druhý díl .
3,5*
Ale jo, nebylo to špatné. Jediný problém jsem měla s tím věčným fňukáním hlavních postav. Sice si po chvíli zvyknete ale pak je to ještě otravnější než předtím. O hokeji jako takovém se tady moc nemluví, spíš jde o to, že hlavní hrdina je hokejista a občas se zmíní jeho kariéra nebo nějaký marketing okolo, ale na samotnou hru hokeje skoro nikdy nedojde. Na Stevie mě vytáčelo její neustálé stěžování si na váhu. Nebyla kapitola (někdy pomalu stránka), aby to tam nebylo zmíněno.
Kdyby knížka měla o cca 170 stran míň možná by bylo hodnocení vyšší, ale to zůstane navždy nezodpovězené. Druhý díl, který vychází v listopadu si určitě moc ráda přečtu.
Ďalšia hokejovka? Samozrejme, že áno. Túto knihu som si zamilovala už od prvej strany a nedokázala som sa odtrhnúť. Ide o príbeh hokejistu
letušky.
Stevie bola skvelá a hneď'si ma získala. Aj napriek tomu, že mala
svoje traumy a bojovala so svojimi démonmi, vedela byť sebavedomá
a nikomu nič nedarovala. Hlavne, ak išlo o jedného namysleného hokejistu,
ktorý nezniesol, že mu niekto nepadol k nohám ako bol zvyknutý. Zanders,
síce vystupoval ako bad boy a veľký záletník, ale rýchlo zistíme, že pravda je
niekde inde a všetko je to len hra.
Autorka sa nebála ani vážnejších tém
a mne sa páčilo ako sa hrdinovia s nimi pomaličky vysporiadali. Možno práve preto si ma príbeh tak získal, kedže so Stevie sme nejaké veci mali spoločné. Hokeja tu bolo na môj vkus málo, ale tie spicy scény? Tak tých si užijete viac ako dosť a tá chémia medzi postavami bola dokonalá.
Samozrejme sa nezaobídeme bez nejakých drám, ktoré sa síce dajú predvídať, no na zážitku vám to neuberie. Knihu radím určite medzi moje obľúbené a už sa teším na ďalší diel.
První díl série o hokejové romanci, která mě neskutečně překvapila. Kniha je hodně vidět a každý na ni pěje slova chvály, tak jsem se bála, co řeknu já, protože jdu často proti proudu. Někdy si radši počkám se čtením takových knih, až pozornost kolem opadne.
Nakonec jsem i já knize propadla. Nevím, jestli to bylo tou krásnou romanticko/erotickou linkou nebo psím útulkem, ale budu knihu moc doporučovat.
Hlavní postava Zanders je vyobrazený jako dokonalý přelétavý a výbušný chlap, který každou noc odchází s jinou ženou a převážně modelkou. Jenže, pravda je jiná a i on bojuje se svým vnitřním bojem. Vzal mě za srdce, když si adoptoval fenku a v tu chvíli, bych podlehla i já.
Proti němu Stevie. Je nedokonale-dokonalá a milá osůbka, která pracuje jako letuška a k tomu dobročině pomáhá v útulku.
Zmíněná rom/ero linka je krásná a její vzestupný vývoj je upřímný a sladký. Oba si pomohou ve správných chvílích a zaženou tak svoje démony.
Mimo zmíněné je kniha místy neskutečně vtipná. Celkově je nádherně napsaná, takže i težké témata, které se v ní vyskytují, se nezdají tak strašná. I když někdy jsem měla na krajíčku a husí kůži po celém těle.
Příběh se mi moc líbil. Miluju knihy z hokejového prostředí a tahle opravdu nezklamala. Už se těším na další díl.
Myslím, že táto kniha bude pre mňa srdcovka.
Téma sebalásky a celoživotný boj s vlastným telom je pre mňa veľmi blízka, takže som sa hneď stotožnila so Stevie. Zee to tiež nemá ľahké a tiež bojuje so svojimi démonmi.
Vzťah medzi postavami bol uveriteľný a prepracovaný a celkovo to bolo také úprimné a milé. A keď sa v príbehu objavila Rosie, no úplne som sa zamilovala.
Prostredie hokej/lietanie sa mi páčilo. Čo sa týka hokejových romancí prečítam si všetko, ale tu ten samotný hokej akosi chýbal, ku koncu už ho tam bolo viac ale to mi aj tak nestačilo.
Veľmi príjemné čítanie a teším sa na ďalší diel.
Ale jo. Oddechové nekomplikované čtení. Jen mi vadilo, že to bylo často takové ufňukané.
Ty mě sleduješ?
Proč sis to rozmyslela?“ zeptá se a palcem mi jemně odhrne kudrny z tváře.
„Popravdě?“
„Vždycky.“
„Umřel mi vibrátor a já si s sebou nevzala nabíječku.“
A nejsi jenom nějaká možnost, Stevie, protože vedle tebe žádná jiná neexistuje.
„Proč já?“
„Co tím myslíš?“
„Proč ze všech lidí zrovna já? Můžeš mít, kohokoli chceš.“
„Nechci nikoho jinýho, Stevie.“
Zanders se snaží být arogantni playboy hokejista, ale ve skutečnosti je to miláček a gentleman. Zamilovala sem se do něho. Pokaždé chce doprovodit Stevi domu a ujistit se že je v pořádku. Stevi sem si zamilovala díky její lásce k psům. První půlka knihy byla naprostá bomba a ja se nemohla odtrhnout. Konece byl na můj vkus trošku přeslazený. Ale celkově jsem ráda,že sem si knihu přečetla. A těším se na pokračování.
Než začnete číst
Je tu více výtek než chvály, ale celkově je kniha moc fajn a milovníci hokeje budou rozhodně nadšení, takže se nenechte odradit od mých ne moc fajn postřehů z knihy, které jsem musela napsat, aby vůbec z toho byla recenze .
Díky a teď už na recenzi
Ani jsem nepostřehla, že má kniha velký hype a díky bohu, protože bych tam začala vidět i chyby, které tam ani nejsou.
Steavie a Zender- jejich chemie byla úžasná ! Jejich přestřelky, dialogy a škádlení dokonale k sobě ladily a Zender od začátku věděl, že Steavie chce a nehraje žádné hry.
Líbilo se mi, že tu nešlo jen o romanci, ale řešily se tu i závažnější témata. Rodinné drama, vztahy a psychické zdraví.
Co se mi tu nelíbilo
Od začátku nám autorka vštěpovala do hlavy, že Steavie má kila navíc a celkově z popisu mi přišlo, že to není pár kil navíc, ale nadváha. Nešlo mi tu k sobě, že Zander se celou kariéru tahal s modelkami a najednou se rozhodl, že má raději ženy za co chytit. A to, že jsou černí mi řekla až @bookish_adria celou dobu jsem si je představovala jako bílé lidi.
Vůbec mi nevadí v knihách barva kůže, ale když už, tak očekávám, že to bude z knihy vyzařovat
Zápletka se Zendersovým agentem mi byla hned od začátku jasná. Dalo se to jasně očekávat.
A můžete mi říct, jak muže být psí útulek, který je v chátralém stavu vedle čtvrti, kde bydlí miliardáři ????
500 stran mi přišlo až příliš na příběh, který by se vešel do 350 stran. Ale zato se kniha alespoň četla rychle a svižně.
Výtky se tu najdou, ale jinak si myslím, že je to dobrá hokejová romance.
Tohle jsem potřebovala. Hokejové zátiší a ne úplně ploché postavy (doslova! :))
Těším se na další díl
Anotace vypadala zajímavě a děj tomu odpovídal. Bylo to zase trochu jiné a nebylo to špatné. Trochu jsem nečekala že se z takovýho frajirka stane takový medvídek ale proč ne. Dej trošku delší ale nevadilo to. Příjemná oddechovka. Doporučuji. Už se těším až vyjde další díl.
Někde za polovinou jsem si říkala co nám chce autorka ještě říct. No hodně. Dlouhé, ale moc jsem si ten příběh užila. Oblíbila jsem si postavy a těším se na další díl nebo díly.
sport erotika rodinné vztahy duchové a přízraky romantika sebedůvěra, sebevědomí ego lední hokej sportovci hokejisté sebeláska letušky sebepřijímání Chicago erotické romány
Chemie mezi ustřední dvojicí fungovala perfektně a skvěle jsem se u toho bavila, ale trochu bych to zkrátila.
Těším se na další pokračování s Ryanem a Indy, už v prvním díle mi hrozně oba sedli a doufala jsem, že jim bude věnovaný nějaký prostor.