elisa194 elisa194 komentáře u knih

India Place India Place Samantha Young

Jejda co to bylo? Tak toto byla nejslabší kniha této série.Děj o ničem, pořád dokola nemluvě o tom jak me Hannah neskutečně vytacela

28.07.2017 2 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Tento díl mě bavil víc jak předešlý,ale na jedničku nemá. Každopádně kniha se dobře čte i ten děj byl fajn, takže za mě 4 hvězdičky.

27.07.2017 4 z 5

London Road London Road Samantha Young

Po prvním díle trochu zklamání. Chybělo mi tam napětí, příběh byl méně poutavý. Uvidíme jak na to budou další knihy.

22.07.2017 3 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Mám takové knihy ráda. Oddechové čtení,sice je jasné jak to dopadne, ale dobře se to čte. Joss mi lezla někdy svým chovanim na nervy a Braden největší sympaťák.

14.07.2017 5 z 5

Tajnosti Tajnosti L. Marie Adeline (p)

Hodně slabá kniha, děj průměr, cetla jsem lepší knihy s touto tematikou. Konec jsem čekala jiný, koupila jsem si i druhý díl a asi ho ani nebudu číst.

10.07.2017 2 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Tak tato kniha je pecka.Dlouho jsem tak dobrou knihu necetla.Parádní psycho thriller, prolínání minulosti a přitomnosti. Dokonalý pár, tak dokonalý,že musí být proste něco špatně...

06.07.2017 5 z 5

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Moc se mi do knih od této spisovatelky nechtělo. Ne z důvodu, ze špatně píše, ale, ze jsem nechtěla brečet. Musim přiznat, že se mi to nepovedlo a objevilo se pár slz. Ze začátku má kniha pomalejší rozjezd, pak už ji musíte číst pořád a pořád. Nápaditý děj, nečekané zvraty, jednu dobu jste naštvaní, pak je vám těch lidí líto. V knihovně 100% zůstává a už se těším na další

29.06.2017 5 z 5

Návrh Návrh Elle Kennedy

Tři a půl hvězdicky bych spíš dala. Líbil se mi styl psaní, pohled z obou stran, obě dvě hlavni postavy mi byly sympatické. Hlavně Garreta jsem si velmi oblíbila. Ale děj byl průměrný, dal se hned předpokládat. Každopádně fajn oddychovka, která se dobře čte.

23.05.2017 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Takové knížky, které se čtou v podstatě samy mám ráda. Napínavý,propletený příběh s nečekaným zvratem. I ten styl psaní mi seděl.

12.05.2017 5 z 5

Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu kolektiv autorů

Mnoho zajímavých zdravých receptů, přehledné, nádherné fotografie. Už se těším až všechny recepty vyzkouším.

10.05.2017 5 z 5

Zbožňuju Vánoce Zbožňuju Vánoce Lindsey Kelk

Jako oddychovka asi dobre. Nejvíc se mi z teto serie libil New York. Kazdopadne si myslim, ze muzsky jako Alex opravdu neexistuje.

05.05.2017 3 z 5

Krutá hra o tvé zdraví Krutá hra o tvé zdraví Tomáš Kašpar

Velice zajímavá kniha. Člověk aspoň vidí, jak to chodí a pak věřte doktorům... Určitě si přečtu další knihy od tohoto autora.

27.04.2017 5 z 5

Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž Lindsey Kelk

New York se mi líbil více. Průměrná oddychovka u které člověk vypne.

24.04.2017 3 z 5

Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Pro mě tak 3 a půl hvězdičky. Do knihy jsem se nemohla pořádně začíst. Člověk čekal, co z toho nakonec bude,ale znovu bych si ji už nepřečetla.

19.03.2017 3 z 5

Zbožňuju New York Zbožňuju New York Lindsey Kelk

Jelikoz jsem mela moznost toto mesto navštívit, o to s vetsim nadsenim jsem knihu cetla. Ten samy pocit,jako hlavni hrdinka, kdy vystoupite z metra a atmosfera tohoto velkomesta, vas absolutne pohlti. Knihu jsem si maximálně užila, parádní oddychové čtení, třeba na přečtení do letadla směr New York

15.02.2017 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Začátek je nudný, musela jsem se i někdy podívat jakou postavu vlastně čtu, ale člověk musí vydržet asi do 60.strany a pak se vše rozjede. Každopádně takový konec jsem nečekala.

08.02.2017 4 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Tahle knížka mě nenadchla a byla pro mě nudná. Nemohla jsem se do ní začíst. Hned mi bylo jasné jaké tajemství manžel má, takže jsem neměla ani pocit napětí. Bavil mě snad jen jediný příběh a to Tess.

02.02.2017 2 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Mám pocit, jakoby snad v této knize nebyla ani kapka radosti a cítím se z ní po přečtení smutně. Jinak se mi líbí propletenost příběhů a jak to má autorka všechno promyšlené. Ale někdy se v tom člověk malinko ztrácí.

26.01.2017 3 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

První kniha co jsem četla od této autorky a vrhnu se na další. Líbilo se mi, že je kniha do detektivky a čekáte kdo je oběť a kdo je vrah. Na konci každé kapitoly mě výpovědi vždycky nalákaly na další čtení, takže byla přečtena za 2 večery. A že bych čekala takový konec? Tak to ani omylem ;-)

22.01.2017 5 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Z knihy mám trochu rozporuplné dojmy. Na jednu stránku se mi líbila, byla jsem místy napnutá, na druhou stránku mi některé scény přišly už přetažené za vlasy. Každopádně se kniha dobře čte.

11.01.2017 4 z 5