Elulilinka1 Elulilinka1 komentáře u knih

Tajemná jeskyně Tajemná jeskyně Jiří Marlicz (p)

Na knize jde poznat, že je dopsaná jiným autorem, vyskytuje se zde i více přímé řeči, ale přesto hodnotím plným počtem hvězdiček.

02.07.2018 5 z 5

Princ Mamánek Princ Mamánek Jan Budař

Skvělá kniha. Závěr byl ale možná moc uspěchaný.

03.05.2018 4 z 5

Pětka už v tom zase lítá Pětka už v tom zase lítá Enid Blyton

Co dodat....? Jako ostatní knihy ze série je i tato super!!! Četba příběhu se hodí především na léto, kdy máte spoustu času :).

25.02.2018 5 z 5

Příběhy nepohádkový budoucnosti Příběhy nepohádkový budoucnosti Rachel Renée Russell

Super kniha. Ze všech předchozích dílů se mi líbila asi nejvíce :D.

15.02.2018 5 z 5

Zuzanka a koník Max Zuzanka a koník Max Jitka Komendová

Tato kniha mě příliš nezaujala...

21.01.2018 3 z 5

Letní loučení Letní loučení Marianne Mjelva

KRÁSNÁ KNIHA.
Určitě nikoho neodrazuji od čtení :)

17.01.2018 5 z 5

Jezdecký tábor Jezdecký tábor Bonnie Bryant

Krásná kniha, kterou jsem přečetla doslova jedním dechem a kterou všem čtenářům vřele doporučuji!

15.01.2018 5 z 5

Divná a divnější Divná a divnější Robert Reger

Náhodou, mě tato kniha bavila. Zaujala mě v knihovně a i přes fakt, že už mám doma půjčených milion knížek jsem si ji prostě MUSELA půjčit (knihomolové to určitě pochopí)...Hned jsem se do ní s chutí pustila a už mám doma další díl:)

15.12.2017 5 z 5

Půlnoc Půlnoc Jacqueline Wilson

Moc hezky označované kapitoly. Děj je neskutečně zajímavý a musím dodat, že od této knihy jsem se nemohla odtrhnout:)

14.12.2017 5 z 5

Pětka se má báječně Pětka se má báječně Enid Blyton

Opravdu skvělá kniha pro čtenáře, kteří mají rádi dobrodružný žánr. Doporučuji všechny knihy od spisovatelky(E. Blytonová).

31.10.2017 5 z 5

Lola Rose Lola Rose Jacqueline Wilson

Jedna z nejlepších knih Jacqueline Wilsonové.

22.10.2017 5 z 5

Osudová proměna Osudová proměna Franziska Gehm

Super kniha. Hezky se mi četla a děj opět nezklamal.

22.10.2017 5 z 5

Noc ohňů Noc ohňů Enid Blyton

Tuto knihu jsem četla již vícekrát a opravdu hodně mě nadchla. Stoprocentně doporučuji.

16.08.2017 5 z 5

Sedma a tajemný pan Q Sedma a tajemný pan Q Enid Blyton

Další díl z fantastické série s názvem TAJNÁ SEDMA. Je to neskonale vynikající kniha, která vás přenese do úplně jiného světa. Světa dobrodružství, záhad k rozluštění a taky plného zábavy a vzájemné spolupráce hlavních hrdinů.

20.07.2017 5 z 5

Záhada ukradeného náhrdelníku Záhada ukradeného náhrdelníku Enid Blyton

Souhlasím s Dep8. TAJNÁ SEDMA je ta nej nej nej série jakou znám. Vřele doporučuji každému z vás. Má patnáct dílů a můžu potvrdit že ani u jediného dílu jsem se nenudila. Právě naopak. Luštila jsem společně s dětmi záhadu týkající se pokaždé jiné věci. Detektivky Enid Blytonové nemůže snad nikdo kritizovat.
Její knihy mě pokaždé naplno vtáhnou do děje a jsem jenom ráda. Pět hvězdiček a pochvala :D

20.07.2017 5 z 5

Sedmikráska Sedmikráska Eduard Petiška

Klasická kniha německých pohádek. Mě se ale strašně pomalu četla a musím přiznat že jsem občas některé příběhy vynechala.

13.07.2017 3 z 5

Dvojčata v pátém ročníku Dvojčata v pátém ročníku Enid Blyton

Enid Blytonová!!! Skvělá spisovatelka s nevyčerpatelnou slovní zásobou. Nikdy nezklame. Tato kniha a vůbec celá série o povedených dvojčatech Pat a Isabele je tak trocu jiná než její ostatní tvorba. Není totiž dobrodružná. Ale to vůbec nevadí, protože děj knihy je prostě úžasný:)

12.07.2017 5 z 5

Kniha kouzel Kniha kouzel Moony Witcher (p)

I když jsem tento díl četla z celé série jako poslední, byl vážně povedený!!!

19.06.2017 5 z 5

Kocour, který pozoroval lidi Kocour, který pozoroval lidi Jeffrey Moussaieff Masson

Náááááááááááááááááááááááááááááááááádherná.
To je kniha, která by měla sednout úplně každému. A jelikož kočky plně zbožňuji, lepší knihu snad už nenajdu.

19.06.2017 5 z 5

Ostrov divokých koní Ostrov divokých koní Susan Hughes

Mě tedy kniha už od první stránky nepustila. Test z matiky nedopadl zrovna nejlépe, ale myslím, že knížka za to stála:-).

06.06.2017 5 z 5