Emsice komentáře u knih
Na začátku kniha nebyla tolik poutavá ale pak se to rozjelo a začalo se všechno vybarvovat. Celkem mě překvapil vrah , nadruhou stranu naprosto chápu jeho důvody k vraždám.
Kniha je zajímavá,napínavá a velmi obdivuju hlavní hrdinku,že se nevzdává a i přes překážky si jde za svým.
Naprosto báječná naučná pohádka. Hltala jsem každé slovo a vždy jsem se těšila na pokračování. Odhodlání malé Agnes je neuvěřitelné. Kéž bychom si my dospěláci vzaly z ní příklad.
Kniha mě moc neoslovila,od Trestikove jsem četla už lepší,příběh mi přišel nudný a nic se pořádně nedělo. Jediné plus,co bych viděla,že to bylo chvilkama vtipné.
Opět zajímavý příběh,ke konci hodně poutavý ale už mě trošku začíná fascinovat,jak ta policie prd dělá.
Ze začátku mi kniha přišla trošku nuda ale pak se to rozjelo a byla jedna otázka za druhou,tak jsem nevěděla co řešit dřív. Nakonec vše tak nějak zodpovezeno a můžu pokračovat dalším dílem.
Ze začátku kniha velmi nudná a trochu mě otravovaly vsuvky mrtvoly ale ke konci se to začalo rozjíždět a dočetla jsem to jedním dechem. Doporučuju si vážně počkat,stojí to za to !