emsomsakova komentáře u knih
Asi 100x jsem ji začala číst ale nikdy jsem ji nedočetla do konce.
Kniha se trochu hůř četla ale kromě toho jí nemůžu nic vytknout. Líbila se mi ! :)
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Baječná! Určitě si chci od J.D.Robb koupit ještě nějakou.
Velmi zajimavé čtení s erotickým nádechem. Doporučuji přečíst :)
Mesiáše od Starlinga mohu jedině doporučit . Knihu jsem měla přečtenou za 4 dny, nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Chvílemi jsem se ztrácela, ale knížku hodnotím kladně. :)
Opět knížka která mě dokázala zabavit na hodinku v autě při nějaké cestě. Knížka se velice dobře čte, a děj se mi taky líbí i mé mamince.
Knížka která mě zabavila na hodinku při cestě na Slovensko když mi bylo 15 let . Kniha se čte jedním dechem, ani nemám co vytknout. :)
Knížku mám přečtenou ale ještě se chci podívat na film. Knížka nebyla špatná ale čekala jsem od toho něco víc.
Velice zajímavé čtení. Mohu jen doporučit, všechny knížky od ní čtu jedním dechem.
Jeden příběh lepší než druhý, četla jsem četla a najednou konec, potřebovala bych dalších 20 příběhu :D. Doporučuji :)
Kniha mých pubertálních let. :) Dobrá, na bazaru prodávám kdyby měl někdo zájem si ji přečíst :)