Harry Potter a princ dvojí krve přehled

Harry Potter a princ dvojí krve
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368/bmid_harry-potter-a-princ-dvoji-krve-bso-368.jpg 5 12569 12569

Harry Potter série

Moc Lorda Voldemorta stále roste a smrtijedi působí spoušť ve světě mudlů i kouzelníků. Když Harry Potter objeví starou učebnici lektvarů patřící tajemnému princi dvojí krve, spoléhá na její kouzla i přes varování svých kamarádů. Profesor Brumbál poodhaluje Voldemortovu minulost a s Harryho pomocí se snaží odkrýt tajemství jeho nesmrtelnosti. Jenže zlo se dere k moci stále silněji, neštěstí se blíží a Bradavice už nikdy nebudou jako dřív.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Harry Potter and the Half-Blood Prince, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harry Potter a princ dvojí krve. Přihlašte se a napište ho.

andrew8woods
dnes 5 z 5

Šestý díl a já konečně mohu hodnotit plným počtem hvězdiček. Věci se konečně dávají do pohybu, získáváme nové informace a všechno se pomalu blíží ke svému konci. Tempo je tentokrát velice dobré (až na určitou část na začátku) a při konci člověk opravdu ani nedutá.

Veronika33
předevčírem 5 z 5

Ideme pomaly do finále (ešte nie úplne) a veľa vecí sa už objasňuje, ale začína to byť aj o to viac akčnejšie a temnejšie. Veľmi napínavé a pútavé čítanie. Charaktery niektorých postáv sa už kryštalizujú a opäť zomrie obľúbená postava (fňuk fňuk). Jednoznačne odporúčam.

Capybara18
30.11.2024 5 z 5

Opět super! jeden z nejlepších dílů série!

Šílenství v nás, Mrazivá smrt a další knižní novinky (44. týden)

27.10.2024

Prázdné místo J. K. Rowling vyjde 4. dubna

23.02.2013

Ocenění knihy (1)

2006 - British Book Awards (Book of the Year)

Kniha Harry Potter a princ dvojí krve v seznamech

v Přečtených21 942x