Enamorada Enamorada komentáře u knih

☰ menu

Popravčí Popravčí Chris Carter

Kvalitní napínavá knížka, na můj vkus vraždy příliš brutální:) Vyhovovaly mi krátké kapitoly, dodávaly knize spád a čtení se dalo snadno přerušit, když potřebujete odběhnout. I když místy bylo těžké odtrhnout se. Zajímavý nápad, ale podle mého názoru nebylo všechno dostatečně vysvětleno a já nemám ráda nejasné věci:)

01.05.2018 4 z 5


Tma Tma Bernard Minier

Opět skvělá kniha. Hlavním mottem paranoia a pronásledování. Julian Hirtmann se v tomto díle prakticky nevyskytuje. Propletení života obyčejné dívky a velkého světa vesmírného programu. Opět napínavé od začátku do konce a nepředvídatelná zápletka. Spoiler - jediné, co mě mrzelo, že se hrdinka skutečně nakazila HIV:) Avšak šťastný konec s mužem, který celou dobu vypadá jako padouch.

21.04.2018 5 z 5


Noc Noc Bernard Minier

Skvělá kniha. Z 4 dílné série asi nejlepší. Temná, napínavá do poslední strany, zápletka jako ve všech dílech nepředvídatelná, všechno do detailu promyšleno. Psáno čtivým jazykem. Doporučuji všem. Začátek psán očima druhé hlavní hrdinky tohoto dílu. Chvíli jsem si myslela, že čtu nějakou jinou knihu, když chyběl Martin Servaz:) Později se jejich cesty propojí.

21.04.2018 5 z 5


V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Četlo se dobře, rychle, jedna z kratších knih. Na mě psáno zbytečně moc jednoduchým jazykem. Námět zajímavý, určitě napínavé, ale závěr trochu předvídatelný a rychle rozřešeno. Zápletka není nějak složitá. Dalo se dle mého lépe propracovat. Bavil mě úsek obsahující SMS komunikaci mezi vedlejšími postavami proložený komentářem hlavní hrdinky. Čekala jsem víc.

21.04.2018 3 z 5