essterkaa komentáře u knih
Krásný příběh o vánočním poselství předělaný do dnešní doby. Knihu, rozdělenou do 24 kapitol, můžete číst každý den v adventu a zamyslet se nad Vánocemi. Doporučuji číst s dětmi. :)
Skvělá kniha, úžasná světice. Osobní dopisy mě prostě dostaly - a to se rozbrečím opravdu jen u málo knih. :) Její život je pro mě tak neuvěřitelně inspirativní, protože žila v podstatě "obyčejný" život stejně jako my. Její vztah s manželem, dětmi a Bohem byl (a je) prostě nádherný! Úžasné a pro mě naprosto inspirativní!
Dobrá kniha s vtipnými pasážemi. Krásné, jak si uměl Shakespeare pohrát se slovy.
Kniha přečtená za jedno odpoledne. Myslím, že předešlá věta mluví za vše! :) Opravdu velmi doporučuji. Zařadila bych ji mezi knihy, které by si měl přečíst každý. Díky za ni! :)
Zeď vzpomínek je kniha povídek napsaná opravdu velmi poutavě. Bohužel některé povídky pro mě byly méně zajímavé, dokonce nezáživné, ale i tak jsem ráda za přečtení této knihy. Velmi mě zaujaly dvě poslední povídky "Život po životě" a "Hlubina", které svým smutným a zároveň velmi zajímavým dějem mě prostě dostaly. :)
Opravdu skvělá vztahová kniha. Sice je psaná pro lidi, kteří již v manželství žijí a to já ještě nejsem, ale myslím si, že věci v ní napsané je dobré vědět i dopředu! :)
Krásný příběh s ještě krásnějšími ilustracemi. Dcera (2,5 let) knihu miluje. Chce ji číst stále dokola. Příběh je tak akorát dlouhý, aby bavil i mladší děti a hlavně moc hezký.
Moc pěkná kniha o přátelství, píli, pomoci a dalších tématech. Obsahuje toho opravdu hodně. K tomu krásné ilustrace. Dětem se také moc líbilo.
Některé pasáže mi přišly trochu zdlouhavé a nudné. Ale jinak příjemné čtení.
Za mě moc hezká knížka. Obsahuje krásné ilustrace, hodně popisu a imaginace. Nečekejte ale žádný poutavý příběh.
Moc se mi líbí, kolik věcí se dá na každé stránce najít. Takových detailů a maličkostí, které spolu s dcerkou nalézáme a společně se u toho bavíme. Ilustrace nádherné.
Velmi milá a úsměvná knížka doprovázená nádhernými ilustracemi s netradičním pojetím stránek.
Velmi dobře zpracovaný životopis svaté Faustyny prokládaný úryvky z jejího deníčku. Moc se mi líbilo, že je kniha zaměřená opravdu na nejvýznamnější události této světice. Kniha mě velice motivovala k modlitbě korunky i novény k Božímu milosrdenství. Knihu vřele doporučuji.
Moc hezká kniha co se příběhu i ilustrací týče. :)
Básně jsou jednoduché, lehce pochopitelné. Některé jsou však naprosto nesmyslné.
Celkem fajn kniha o diagnostice dítěte předškolního věku. Je krátká, tudíž za poměrně krátký čas se dozvíte základní informace o diagnostikování.
Příběhy lásky psané v této knize jsou opravdu nádherné a dojemné. Každičký z příběhů má své kouzlo a Jako celek mají velké poselství lásky k bližnímu, lásky manželské a v neposlední řadě té nejdokonalejší - Boží. Některé příběhy byly natolik silné, že mi i slza ukápla. Velmi doporučuji lidem, co se chtějí zamyslet nad svým životem a inspirovat se do něj někým jiným.
Krátká příručka o tom, jak lze často jednoduše najít přírodní cestu jako řešení. Kniha mi dala velké množství námětů a mnohé z nich jsem si již během čtení vyzkoušela. Jsem moc ráda, že jsem se ke knize dostala, protože jinak bych se možná ani nedozvěděla, že např. deodorant lze nahradit kamencem, nebo že na úklid v domácnosti téměř vždy postačí soda a ocet.