Příběhy lásky… které se skutečně staly přehled

Příběhy lásky… které se skutečně staly
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118610/bmid_pribehy-lasky-ktere-se-skutecne-sta-ivh-118610.jpeg 4 30 30

Gary Chapman, autor bestselleru Pět jazyků lásky, vybral a okomentoval příběhy „obyčejných“ lidí. Především platí, že má-li nám láska vydržet, máme-li zvládnout veškeré tlaky a složitosti života, musí být láska něco víc než jen cit. Musí to být něco, co děláme. Musíme ji konkrétně projevit v manželství, v rodině, mezi přáteli a známými, ba dokonce i mezi nepřáteli. Právě toto je téma nové knihy Garyho Chapmana. Na jejích stránkách se setkáte s příklady lidí, kteří jsou stejní jako vy. Tito lidé se naučili vyrovnávat se s překážkami a přijímat ve svém životě i „kyselá jablka“, ale dělají z nich chutný nektar, jenž tiší jejich emocionální žízeň. Jsou to příběhy o úspěchu – příběhy, které ve vás vyvolají touhu vyjít a zkusit to znovu.... celý text

Literatura světová Literatura faktu Příběhy
Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

Love is a Verb: Stories of What Happens When Love Comes Alive, 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy lásky… které se skutečně staly. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (10)

DK197
19.07.2024 4 z 5

KNIHA: Moc krásná dojemná kniha. Ano, na poměry České republiky trochu moc přeplněná vírou v Boha, ale to se dá pochopit vzhledem k tomu, kdo je autor a z jaké země prochází. Takže mi to při čtení vůbec nevadilo. Příběhy vás pohladí po duši. Jsou plné lásky ve všech podobách. Ačkoliv se velmi často soustředí na tu manželskou. Aspoň ukazuje, jak je partnerský život náročný, a člověk si to štěstí musí vydřít. Musí překonávat překážky a složitosti života. SPOILER: Ovšem stejně jako jeden komentář nechápu příběh o odpuštění člověku, který zřejmě zneužíval člena své rodiny. Té oběti muselo být hrozně, když ho přivítali zpátky s otevřenou náručí. A pravděpodobně ji to znova uvrhlo do nebezpečí. Odpouštět ano, ale všeho s mírou. A nic se nemá přehánět...

Kristyna1712
06.01.2020 5 z 5

Opravdu krásná kniha se skutečnými příběhy o síle lásky, které se musíme učit celý život. Mnohé příběhy na mě dokonce zapůsobily tak, že jsem se začala učit být k lidem chápavější, laskavější a dokázat odpouštět.
Některé komentáře kritizují autora za propagaci křesťanství, ale je třeba si uvědomit, že Gary Chapman je nejen manželským poradcem, ale i pastorem baptistické církve, takže v knize čerpá ze svých osobních zkušeností.
Knihu bych určitě doporučila jako milé a oddechové čtení všem, kteří potřebují trochu světla do duše :).


essterkaa
01.07.2019 5 z 5

Příběhy lásky psané v této knize jsou opravdu nádherné a dojemné. Každičký z příběhů má své kouzlo a Jako celek mají velké poselství lásky k bližnímu, lásky manželské a v neposlední řadě té nejdokonalejší - Boží. Některé příběhy byly natolik silné, že mi i slza ukápla. Velmi doporučuji lidem, co se chtějí zamyslet nad svým životem a inspirovat se do něj někým jiným.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Příběhy lásky… které se skutečně staly v seznamech

v Přečtených45x
v Doporučených2x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit6x