Estarossa komentáře u knih
Prolínání minulosti a přítomnosti je dobře uchopeno a nutí vás číst dál a zjistit jak to celé dopadne. Je pravda, že konec mi také přišel trochu uspěchaný a hlavní hrdinka a některé její činy pro mě byly opravdu záhadou. Kniha je však skvěle čtivá, mrazivá a napínavá, doporučuji.
Moje první kniha od Kinga a musím říct parádní psychothriller. Začátek byl lehce chaotický, ale pak se to skvěle rozjelo. Byl jsem moc zvědavý jak to s hlavním hrdinou dopadne. Annie byla velmi děsivá a některé části byly správně mrazivé. Přidávám se k většině a doporučuji.
Začátek knihy byl velmi povedený, mrazivý, překvapivý. Poté jsem se nemohl nějakou dobu začíst. Druhá půlka knihy, ale nahodí to správné tempo. Velmi kvalitně vymyšlený příběh a i postavy byly zajímavé. Postava Kaštánka byla skvěle děsivá, za mě doporučuji.
Souhlasím s komentáři, které tuto knihu přirovnávají spíše k detektivce. To však není vůbec na škodu, příběh je napínavý a jste zvědavi jak to celé dopadne. Konec mě překvapil, ale některé události byly lehce za hranicí uvěřitelnosti.
Pouze přidávám další pochvalné polínko do krbu. Výborný první díl série a moc se těším na další.
Skvělý start nové série. Postava Sklípkana byla zajímavá. Hlavní dvojici nejde nefandit. Doporučuji a těším se na další díly.
Začátek mě moc nechytl, nemohl jsem se začít. Jakmile však Mikael dorazil na místo, kde má řešit tajemný případ ztracené dívky začne mít příběh tu správnou jiskru. Všechny postavy jsou skvěle napsané.
Geniálně vymyšlené a skvěle napsané. Zopakuji jako někteří, že je tuto trilogii nejlepší číst v malé časové prodlevě mezi díly, nejlépe hned po sobě. Nejvíce mě bavila Pátá oběť, ale celkově velmi skvělá trilogie.
Skvělá kniha, moc doporučuji. Tuto sérii jsem četl postupně od prvního dílu a opět doporučuji ji takto číst. Za mě zrcadlový muž společně se Svědkyní ohně a Písečným mužem jsou nejlepší díly série.
Největším nepřítelem člověka je další člověk a to kam až může zajít lidská krutost je nepředstavitelné. Velmi silný a smutný příběh nejen hlavní hrdinky, ale i ostatních, co později potká.
Zkusil jsem novou sérii a musím říct, že jsem nešlápl vedle. Temný, brutální a napínavý thriller. Určitě doporučuji.
Zatím mám za sebou 4 díly této série a musím říct, že poslední dva díly Svědkyně ohně a Písečný muž byly ještě výrazně lepší než Hypnotizér a Paganiniho smlouva. Doporučuji, ale číst od prvního dílu efekt na celkový příběh je potom lepší. Každopádně za mě velké doporučení. Je to napínavé, temné a dobře promyšlené, ale pravda někdy až lehce za hranicí uvěřitelnosti.
Moje první krimi a musím říct, že super. Je pravda, že mohla být možná o něco kratší, ale děj byl napínavý, takže to vlastně nevadilo.
Poslední kniha s Harrym, co jsem četl v rámci restu z dětství a zároveň pro mě jeden z nejlepších dílů.