Eva_Skala99 Eva_Skala99 komentáře u knih

Klinická adiktologie Klinická adiktologie Kamil Kalina

Velmi užitečná a přehledná odborná literatura. Na vysoké škole se věnuji sociálně patologickým jevům, prevenci a léčbě. Především tedy závislosti na návykových látkách. Tato kniha je nejen dobrým přehledem v průběhu studia, ale i dobrým pomocníkem při psaní různých odborných prací. Velmi mi pomohla při psaní bakalářské práce a věřím že ji využiji i při psaní diplomové práce.

Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Nemám slov. Tato série naprosto překonala mé očekávání. Skvělý příběh, velmi čtivě napsaná, nemá žádná hluchá místa, zkrátka dokonalá. Doporučuji !

Mrazivý ráj Mrazivý ráj Jana Frey

Poučná, dobře napsaná. Ale není to úplně můj soudek literatury, ale určitě se najdou takoví, kterým se bude líbit. Doporučuji!

17.11.2022 2 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Dobrý příběh, čtivě napsáno. Jako oddechové čtení dobré, ale něco tomu chybělo. Ale doporučuji i tak, protože si najde čtenáře, co si ji zamilují.

17.11.2022 3 z 5

Nacistova dcera Nacistova dcera Max Czornyj

Kniha není úplně můj žánr, ale koupila jsem ji mamince k Vánocům a byla z ní tak nadšená, že jsem ji přečetla taky. Kniha přečtená za jedno odpoledne a musím říct, že i slza ukápla. Krásný příběh, čtivě napsáno.

Mluvčí Mluvčí Traci Chee

Táhlé, nudné, bez zápletky. Toto se opravdu nepovedlo. Přitom skvělý námět. Jen mi to přijde jako slátanina vícero nápadů. Škoda.

16.11.2022 2 z 5

Gabrielův Očistec Gabrielův Očistec Sylvain Reynard

Skvělá série! Čtivé, návykové a excelentní! Ano, kdo tvrdí, že první díl je nuda, tak kecá, jen to trvá, než se člověk trochu zorientuje, ale rozhodně kvůli tomu knihu neodkládejte. Mám přečteny všechny díly a rozhodně nelituji a doporučuji!

16.11.2022 5 z 5

Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard