eva3695 komentáře u knih
Za mě skvělé pokračování romantického příběhu dvou zamilovaných lidí. Opravdu se to čte skvěle.
Jedná se o netradiční slovník, kde se učíte slovíčka podle obrázků, které Vám dávají smysl. Za mě to je super, protože zrovna já jsem vizuální typ. Takže snad mi ta slovíčka zůstanou v hlavě. Proto kreativní slovník doporučuji. Jedná se o skvělý projekt a ty ilustrace jsou boží ❤
K této knížce nemám ani co dodat nebo vytknout. Opět další kniha, která je skvělá a jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Všechny knihy mají své poslání a pejskové jsou ty nejúžasnější bytosti.
Třeba půl knihy mě nebavilo. Bylo tam spousta jmen, dějových linek, a já se v tom ztrácela. Až od půlky se začalo něco dít a mě to chytlo. Vím, že to určitě bude pro někoho super, ale já četla lepší krimi
Humorný román, který je ideální jako odpočinkové čtení. Nic hlubokomyslného tam nenajdete. Mě tedy vytáčela svým chováním Ema, ale úplně šíleně. Hlavně ze začátku, ke konci se to trochu snížilo. I tak mě to úplně nenadchlo. Ale kvůli tak otevřenému konci jsem rozhodlá, že si pokračování přečtu. Chci vědět jestli se Ema dá do pořádku nebo bude pořád tak sebestředná. Nechci tím ale říct, že to je špatná kniha. Já po ní sáhla díky pozitivním ohlasům. Jen mě prostě nesedla.
Spousta mrtvých, litry prolité krve, to je náš Nesbo. Osobně jsem původního Macbetha od Shakespeara nečetla, ale i tak jsem si to uměla představit. Děj zasazený do drogového prostředí působí velmi temně. Po přečtení, to ve mně vyvolalo otázku: „Co je člověk schopný pro získání moci udělat?“ Já jsem zvyklá na styl Nesba, ale tento nový styl mi vůbec nevyhovoval. Četlo se mi to velmi obtížně, a dlouho. Je to něco nového, ale budu ráda, když se vrátíme zpět ke starým dobrým Holeovkám.
Romantický příběh dvou výjimečných lidí. Za mě je to velmi silný příběh, jak se vypořádat se životem. Každý máme něco, co nás trápí. A právě odvaha Libby nám dokazuje, že každý jsme výjimečný. Já si oblíbila i Jacka, protože i přes to vše, se vypořádal se svou nemocí skvěle.
Nejdříve mi trochu trvalo se do toho začíst, protože to je psané z pohledu Drewa a ještě k tomu se prolíná současnost a minulost. Ale když sem se začetla, tak je to fajn. Je to jeden z klasických scénářů.
Když se soutěžící přihlásí do reality show Ve Tmě, netuší jaký to bude mít dopad na jejich životy. V knize se prolínají dvě dějové linie - s pohledu štábu a z pohledu jedné ze soutěžících Zoo. Díky ní, zjišťujeme, jak se jí daří po psychické i fyzické stránce. Během soutěže však vypukne nákaza a lidé začnou umírat. Jen ona jediná v "soutěži o přežití" pokračuje. Jen už po takové době, co je sama, neumí rozlišit skutečnost od připravených nástrah režiséra. Po cestě potká mladého chlapce, který Zoo na konci dělá společnost. Vypráví jí, jak přišel o matku a neví jestli jeho bratr žije. Jak bude vypadat jejich život, co její manžel - je živý?
Tak tohle byla zase jednou knížka, která mě vůbec nezaujala. Možná posledních 50 stran bylo dobrých. Takové to rozuzlení, ale zbytek knihy nic extra. Po všech recenzí, co jsem četla, jsem čekala daleko víc. Děj mi přišel nezajímavý a zdlouhavý. Myšlenka mi přišla dobrá, ale provedení už ne.
Po všech recenzí, co jsem na tuhle knížku četla, jsem se dost těšila. No a nakonec z ní nejsem až tak nadšená. Jako nebyla nejhorší, ale nějak mě nenadchla. Avšak děj byl zamotaný, napínavý a dlouho jsem nevěděla kdo je v tom namočený. A závěr byl... nečekaný
Nápad se mi velmi líbil a vůbec jsem se nemohla odtrhnout. Jen ten konec byl trochu zamotaný?!Po přečtení jsem nad tím přemýšlela a jsem z toho mírně zmatená. I přes konec se mi moc líbila a četla se jedním dechem
Tato knížka mě naprosto odzbrojila a já nějak nevím co napsat. Je naprosto skvělá.
Co vše může způsobit, když se rodina snaží udržet svá tajemství pod pokličkou, když se rodiče snaží uskuteční své sny a touhy přes děti nebo jak se začlenit, když jste "jiní"? O tom pojednává tato skvělá knížka.
Dočetla jsem tento díl a musím říct, že se mi zatím líbil nejvíce. Těším se na závěrečný díl. Nějak jsem od této série moc nečekala, ale musím uznat že se mi moc líbí a čte se velmi dobře. Každý si v tom něco najde... láska, drama, erotika, krásní muži. Je to oddechové čtení, a já jsem ráda, že jsem se do této knížky pustila. Mia mi je velmi sympatická od prvního dílu a doufala jsem, jestli jim to s Wesem vydrží.