EvaSupovic komentáře u knih
Bože, jako matka dvou malých dětí jsem chvílemi měla až až teda. Bylo to velmi poutavé a velmi napínavé.
Jelikož už jsem věděla z prvniho dílu na co můžu čekat, tak mě dvojka dostala stejně jako Pád. Nečekala jsem, že v knize o andělech by mohly lítat kusy krve a masa, ale i tohle podání mě celkem strhlo ke čtení až do posledního řádku. Zamilovala jsem si Raffeho stejně jako Penryn. Až na ten konec, přišel mi stále otevřený....
Tak to bylo teda andělské inferno teda....tohle jsem nečekala, ale kniha mě velmi překvapila. Těším se na pokračování.
No ty bláho......tak dvojka ještě lepší než jednička. Ivana jsem si zamilovala stejně jako Ren. A už teď se nemůžu dočkat, jak to Garderiánům natřou. Tahle série rozhodně bude patřit mezi mé TOP
Wau....další skvělá Wardovka. Knihy této autorky prostě nejde nemilovat a každou další, která u nás vyjde vždy netrpělivě vyhlížím.
No teda, to byl celkem humus....jakožto matka dvou malých dětí, bylo pro mne čtení tohoto dílu někdy až moc, ale prostě to patří k celkovému dojmu z postav. Jsem zvědavá na pokračování. Celá tahle série je v podstatě o nezdravých závislostech, řekla bych někdy až psychických nemocí....
Tak to tedy pane ku byla ale super jízda. Od začátku do konce jsem se nemohla odtrhnout od čtení až byl najednou konec. Velmi mě lákala myšlenka labyrintu a býka a tohle bylo fakticky povedené.
Vyhrála jsem oba díly v soutěži a musím říct, že po přečtení prvního dílu, jsem se s chutí pustila do dvojky.
Tak Hříšné dopisy byly asi jedny z nejkrásnějších knih, co jsem četla. Tak moc citlivý příběh, až mě celou stáhl sebou a já to celé prožívala s nimi. Dokonce jsem si i pobrečela.
Tak na Černou čarodějku jsem se moc těšila a fakt mě moc a moc překvapila. Těším se na pokračování a na ten různorodý svět plný kouzel a tajemna, jak mě zase pohltí.
Tak dočetla jsem ji, ale musím přiznat, že tohle byla fakt taková oddechovka. Neříkám, že by mě nebavila, ale byl to takový průměr.
Po přečtení této knihy jsem na konci nějak nevěděla hlavu patu, docela mě rozložila, ale vtáhla mě do sebe a těším se na další díl .
Velmi velmi silný příběh, již jsme podobný okusili už u Coleen Hoover. Každá trochu jiná a svým způsobem hodně surová. Každopádně jsem se začetla hned a pustilo mě to až na úplném konci.