EvaSupovic komentáře u knih
Krásná klasická West oddechovka , i když již několik let nejsem cílová skupina, tak tyhle chuťovky si vždycky ráda přečtu.
Aiden byl stejně skvělý jako Bentley, takže zaručuji skvělý zážitek.
Skvělý díl plný tajemství a zvratů a určitě se povedl. Od začátku jsem Cardanovi fandila.
Miluji vás Adame, Ellie, Kassieli.... navěky......jako tohle mě opravdu teprve dostalo do kolen a to v dobrém slova smyslu. Nedokážu ani popsat všechny pocity při čtení tohoto posledního dílu a nebojím se říct, že nejlepšího z celé ságy Sedmého nebe. Strašně moc obdivuji Adrianu za to, že dokázala napsat něco tak nádherného, co vezme člověka za srdce. A budu doufat, že bude pokračovat v tomhle duchu, kdy bude lidem svými slovy rozdávat radost ze života.
Nakonec jsem knihu dočetla , ale pár much má.....je rozhodně pro mladší populaci, a tak to kočkování bych asi brala. Některé momenty se často opakovaly, ale celkový dojem byl dobrý.
Uff....já prostě žeru Magnuse i Aleka a moc jim fandím. Miluji celou fantasy ságu o lovcích stínů a celém stínovém světě.
Opět se to povedlo a bylo to místy ale jo těžké čtení, ale se vším se poprali a konec byl sladký .
Po přečtení Stmívá se dřív pro mě byla tato kniha jasná volba a věděla jsem dopředu, že nebudu litovat, navíc k tomu podpořím českou autorku. A opravdu jsem byla naprosto unešena a totálně jsem prožívala všechny emoce spolu s Alicí i Jonášem. Vřele doporučuji.
Knížka se mi moc líbila. A četla se skoro sama. Tak nějak jsem si myslela, co se Hynkovi stalo a doufala v jejich šťastný konec. Rozhodně se to povedlo a teď jdu na další autorčinu knížku.
Tak to tedy byla síla. Jakožto matka dvou dcer jsem občas musela prodýchávat. Konec překvapil, čekala jsem mnoho, ale tohle tedy ne. Jinak i přes opravdu, ale opravdu jiný typ knížky než jsem zvyklá u této autorky, jsem se od ní nemohla odtrhnout.
Další série, do které jsem se naprosto zamilovala. Doufejme, že pokračování půjde taky ta dobře.
Příběh se mi líbil, četlo se to samo. Taková pěkná jednohubka.
Včera jsem dočetla a byla to naprostá paráda a Lence moc fandím. Moc se těším, že bude pokračování. Život Ley a Thomase mě uchvátil a díky Lence jsem se cítila, jako bych ty místa navštívila spolu s nimi. Lenka píše opravdu poutavě. Vtáhne vás to a nepustí, dokud nebudete u konce. Miluji smyšlené světy a to jak si s nimi pohrává autorka mě zkrátka fakt bavilo.
Joooooo, tak to mě teda dostalo. Všechny díly do jednoho jsou top a tenhle jsem slupla zase jak malinu.
Bavila jsem se, jako u každé její knihy. Série s hokejisty jsou fakt povedené.
Jako první díl ze série a těším se že jste na další. Emmy a Bentley mě moc bavili.
Naprostá paráda. To tedy byla jízda do poslední stránky. Tahle série bude mít u mě čestné místo.
Pořád jsem tak nějak čekala, co se bude dít, ale i tak jsem byla velmi mile překvapena a četla se skoro sama. Práce Animant je asi sen každého knihomola.