Zatracená láska přehled

Zatracená láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437130/bmid_zatracena-laska-fXi-437130.jpg 4 306 306

Zatracená láska série

1. díl >

Devatenáctiletá Anna Laneová má přísné rodiče, a tak na rozdíl od svých vrstevnic nemůže chodit na večírky ani randit s kluky. I přesto hledá kličky, jak domácí pravidla obcházet a zároveň dál zůstat hodnou dcerou. Jednoho dne se stane svědkyní přepadení. Nepříjemná událost ji svede dohromady s Maddoxem, o dva roky starším klukem, který se rozhodne, že Annu získá. Podaří se mu to?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zatracená láska. Přihlašte se a napište ho.

Janulkaxxx
29.08.2024 2 z 5

Jeste, ze to skoncilo tak jak to skoncilo. Pro me je to uzavrene a dalsi dil rozhodne cist nebudu.

Roux
22.08.2024 2 z 5

Omlouvám se, ale Anna je strašná postava. Jako kdyby jí bylo 12 náct, tak bych to její chování asi pochopila. Ale do prkýnka, jí je 19! Tady autorka trošku ujela. Chápu, že v tom prostředí, ve kterém vyrůstala bylo divoký a divný, ale ten věk tomu zkrátka neodpovídal. Maddox mi taky někdy přišel až šíleně umíněný a trošku mimo. Ale OK, asi to v té mojí hlavě dokážu nějak překousnout. Konec... no, konec.... mohlo to být postavené jen na Annině otci, to by dávalo mnohem větší smysl. Začátek, kdy se opakují stejné situace a čtu stejné hovory byl ubíjející. Pokud k tomu autorka chtěla něco dodat, měla to zaobalit do jiné části nebo situace. Mám všechny tři díly a omylem jsem napřed začala číst třetí. Ten se mi líbil, proto dám šanci i dalším dílům, ale nebýt mého omylu, tak bych asi vůbec ve čtení nepokračovala.

karolinkabed
17.07.2024 2 z 5

Nemůžu si pomoct, ale ta Anna mě neskutečně srala. MŮJ názor: je to nevyspělá p***. Na to že ji v knížce bylo 19, tak se tak vůbec nechovala a několikrát jsem měla chuť tu knížku zahodit jenom kvůli její existenci v ní. Kdybych chtěla tohle slyšet, tak mi stačí se jít podívat na základku, protože to chování tomu odpovídalo. Pořídila jsem si celou trilogii, jednak to bylo výhodné a jednak to podle recenzí vypadalo na dobrou sérii. A teď toho lituji. Pohledy z obou stran hlavních hrdinů mi nevadili až na opakující se rozhovory.
A na Maddoxe jsem si nic "špatného" nevšimla, obyčejný bad boy. Omlouvám se za takovou upřímnou recenzi, ale mě ta holka fakt srala.

Knižní novinky (29. týden)

12.07.2020

Kniha Zatracená láska v seznamech