Zlomená láska přehled

Zlomená láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484784/bmid_zlomena-laska-fBl-484784.jpg 4 144 144

Zatracená láska série

Jeho pečlivě skrývaná tajemství začínají vyplouvat na povrch. Bude ho i přesto dál milovat? Pokračování romance Zatracená láska. Anna a Maddox překonali nedůvěru okolí i nesouhlas Anniných rodičů a konečně tvoří oficiální pár. Místo toho, aby si užívali šťastné chvilky, jejich vztah balancuje na hraně. Maddox si dává za vinu tragické události uplynulých dní. Anna se cítí odmítaná a nejistá, navíc ji trápí Maddoxova temná minulost. Na povrch totiž začnou vyplouvat další pečlivě skrývaná tajemství, která ohrožují víc než jen jejich vztah…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomená láska. Přihlašte se a napište ho.

Áža707
22.09.2024 3 z 5

Jako u ostatních příběhů od autorky nemohu zapřít čtivost, která i v tomto díle byla vážně skvělá, a já jsem měla knihu za tři hodiny přečtenou.

Kámen úrazu přišel v tom, že mi první polovina knihy extrémně připomínala sérii After, a i když už je to pět let, co jsem After četla, tak se to v mé hlavě nedalo minout. Na prvním díle mě právě bavily ty rozdíly mezi hlavními hrdiny – jejich výchova, jejich názory, jejich myšlení. Bavilo mě to zdůraznění předsudků...

Maddox, kterého jsem dostala ve druhém díle, není ten stejný Maddox, kterého jsem si oblíbila a zamilovala v předchozí části. Což mě vlastně mrzelo. Měli jsme Maddoxe, který by byl schopný převrátit svět kvůli Anně. Teď máme ufňukaného Maddoxe, který se strašně bojí, aby o Annu nepřišel, ale hned vzápětí udělá další věc, která jen přidává tomu, aby s Annou nebyl. Neumí nebo nechce mluvit o problémech, a když už dojde na nějaké „řešení“, tak je to sex. Anna naprosto netuší, jak se má k celkové situaci postavit. Co se mi u Anny líbilo, je rozvoj postavy, kdy se nebála stát si za svým názorem, a to před rodiči i Maddoxem. Naprosto obdivuji, že po jisté párty neodešla, protože Maddox byl doopravdy na ránu.

Rozhodně oceňuji, že opakovací části nejsou už tolik zdlouhavé a předávají spíše důležité informace a pocity. V druhé polovině se to zlomilo (Maddox se sice furt choval jako pako), ale příběh začal příjemně gradovat a objevily se nové překážky i nové postavy, z nichž některé doopravdy šokují. V knize jsou i „staří známí“ a někteří z nich nejsou tak černobílí, jak se může zdát.

Oproti prvnímu dílu tento končí naprosto ohromně. Dočetla jsem s pusou dokořán a nechápala jsem, co se to tam děje. Opravdu chcete hned skočit po dalším díle!

3.5/5

Roux
23.08.2024 1 z 5

(SPOILER) Ne, ne, ne, ne... prosím, tohle někdo nemůže myslet vážně. Ke konci knihy jsem si všimla, že už jsem unavená. Jsem unavená z Anny, jsem unavená částečně i z Maddoxe. Víte, tohle se děje, když spolu lidi nemluví a já tomu rozumím, vážně ano. Ale pokud bych chtěla slyšet o tomto všem, tak si najdu nějakou zhrzenou kamarádku a budu poslouchat její zpropadený život jako telenovelu. Pro tohle knížky skutečně nečtu. Frustrovaná můžu být z reality dostatečně. Jsem unavená hlavně Annou, když jsem tu v komentářích četla, jak je tady vyspělejší, vlastně jsem si pod tím představovala úplně něco jiného. Jediné co se změnilo, že si stojí za něčím, co chce. Ale jinak se chová úplně stejně, úplně hloupě a naprosto iracionálně. Maddox zase jen mlčí, místo aby vysvětlil - chápu, chlap mi zkrátka jen tak něco nevysvětlí, ačkoliv mu ty myšlenky v hlavě jedou... A víte co je nejhorší? Že když řekne: "OK, kašleme na to." tak ona ho začne přemlouvat, že ne... ale přitom se dál chová stejně, stejně hloupě, stejně se uráží a dále za nic nebojuje. Teď se tedy pro mě vrátím na začátek a dočtu ten třetí díl. Blbý je, že jsem si koupila od autorky další knihu s očekáváním, že bude fajn.... teď už si tak jistá nejsem, ačkoliv ji stejně přečtu. Zkrátka jsem asi masochistka.

TaronaBirk
14.01.2024 5 z 5

Už první díl jsem si zamilovala, ale druhý se mi četl ještě lépe. Již se tolik neopakovaly rozhovory, jako v prvním díle.
Anna je konečně vyspělejší, má svou hlavu a nenechá si nic líbit. Dokáže se postavit otci i Maddoxovi.
Maddoxe jsem si zamilovala, jakože úplně :D Ty jeho vtipy miluju. V tomto díle jsme se toho hodně dozvěděli i o jeho minulosti.
Celkově knihu hodnotím velice kladně, byla čtivá. Dokázala jsem se vžít do hlavních postav a celý příběh s nimi prožívala. Ten konec mě hodně překvapil a už se nemůžu dočkat, až si přečtu další (a bohužel poslední) díl.
Autorka je moc šikovná a určitě si přečtu i další její knihy.

Knižní novinky (3. týden)

16.01.2022

Kniha Zlomená láska v seznamech