Ztracená láska přehled
Tess M. Puffrová
Zatracená láska série
< 3. díl
Třetí díl romance Zatracená láska. Vztah Anny a Maddoxe po událostech děsivé noci visí na vlásku, stejně jako Maddoxova svoboda. Zatímco se vyděšená Anna vrací zpět ke svým rodičům, Maddox je v zadržovací cele a čeká ho spousta vysvětlování. S vyhlídkou na život strávený za mřížemi se probírá nejen událostmi uplynulé noci, ale i myšlenkami na svou budoucnost. Přijde o své přátele a možnost studovat? Přijde i o Annu?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená láska. Přihlašte se a napište ho.
Při čtení jsem chvílemi vůbec nechápala, co se děje, jak se to či ono mohlo stát a jak je možné, že se hlavní hrdinové stále nepoučili ze svých chyb a sekají další a další.
Maddox tu byl chvílemi opravdu na zaškrcení. On, který si nikdy nenechá do ničeho kecat to jednou udělá a jak to dopadne? No bídně. Ale jako vždy zde má i své světlé stránky, kdy byl naprosto k zulíbání.
Anna mi v tomto díle přišla o něco rozumnější. Ne, že bych ji občas neměla chuť majznout aby se probrala, ale v minulých dílech takových situací bylo více.
Co se záporáků týče, ty jsem celkem odhadla a přiznávám, že mě tyhle situace baví.
Příběh byl opravdu čtivý a já se do něj absolutně zamilovala.
Kniha Ztracená láska v seznamech
2020 | Zatracená láska |
2022 | Zlomená láska |
2023 | Propast mezi námi |
2022 | Ztracená láska |
2024 | Zvrhlá hra |
(SPOILER) Ne, na tohle nemám... pokud to někdo zvládne a bude se chtít podělit, napište mi to prosím do zprávy. Skončila jsem, když pro Annu dojel Chad....