Eviik16 komentáře u knih
Další ze série skvělých detektivek, autor se zařadil mezi me oblíbené a už se vrham na druhy dil.
Tak tato kniha byla opravdu dokonalá a lepsi detektivku jsem dlouho nečetla. Tesim se a dalsi díl!
Manzele od vedle se mi moc libili a proto jsem byla zvědavá, co mě nyní bude čekat a již jsem od knihy tolik neocekavala. Od první stránky to ale byla pecka a ten konec neocekavane skvělý. Shari Lapena se radi mezi mě nejoblíbenější autorky a doufám, ze brzy zase něco napise.
Ze začátku mi trvalo, než jsem se do knihy začetla. Hlavní hrdinka Hanka mi byla protivna a dlouho jsem ji nemohla přijít na chut. Nakonec se z knihy vyklubala příjemná oddychovka a příběhy jednotlivých postav do sebe hezky zapadaly.
Kniha se mi četla hezky, žádné zásadní výhrady nemám. Vulgarismu bylo hlavně v první části dost, ale to se od autora celkem čeká. Za mě zajímavější druhá povídka.
Jedna z nejlepších knih, co jsem v poslední době četla. Velmi čtivá a odtrhnout od ní slo jen těžko. A cherry jsem neměla rada od první stránky;)
Knížka byla čtivá, každou stranu jsem doslova hltala. Příjemný byl i pozitivni závěr, přestože v reálu by to asi tak nedopadlo. Když jsem si představila, ze takový par muže být klidně mým sousedem, měla jsem husí kůži. Za mě plný počet hvězd!
První třetina knihy lehce vleklá, ale ten konec!!! Ten byl strhující a nedalo se od knihy odpoutat