EvikU. komentáře u knih
Tento díl knihy už není ono. A to ani ne proto, že je to scénář, ale už to nemá tu šťávu. Je to možná i tím, že tuhle knihu nepsala Rowlingová sama, ale je to spolupráce 3 autorů. Prostě není to ono.
Moc pěkný a romantický, teda nakonec. :-) Ostatní pohádky už slabší.
Čarokuchařka bezva. Také bych utekla. Hlavně z těch přísad by mi asi nebylo nejlépe. :-)
Tento díl je moc hezký. Hned bychom šly taky na karneval. Uvidíme co nám covid dovolí, dcerka to nějak nechápe, že teď už 2 roky není nic. Prý by šla tancovat, tak to já taky. Alespoň si o tom čteme.
Moc pěkné číslo. Při prvním komiksu jsme se opravdu báli. Naštěstí už zjistila, že je to pohádka a měla by dobře skončit. Olda a Polda výborný. Táta a sto dětí trochu praštěný. Klofáč a tlamáč jakž takž. A lahůdka nakonec minikomiks o Myšpulínovi. Bezva.
Zajímavý díl. Lupiči chtěli jako výkupné 20 buřtů. I dcerka říkala proč nechtěli peníze. Nějak nevím, ale ty děti jsou čím dál chytřejší. :-) Ostatní pohádky tak nějak normál. Nijak nás nenadchly, ale ani nám nevadily.
Všechny auta mají super rychlý, Myšpulín je vědec nad vědce. :-) Šťastný konec se nám líbí. Jsou to chytré hlavičky. Druhá pohádka Richard Železná tlapka nic moc, Binky dobrý a Wang kouzelník byl vtipný. Po úrazu hlavy se mu prý rozsvítilo a uvědomil si, že má nejlepší manželku na světě. Moc jsem se pobavila. Poučení nejen pro děti. :-D
Povedený Čtyřlístek o tom, že divočina už není to co bývalo. Další pohádky jsou také pěkné.
Fifinka, Bobík, Myšpulín a Pinďa jsou nejlepší. Díky nim hodnotím na plný počet. Ale Olda a Polda jsou také skvělý. Ostatní celkem do počtu.
Pohodové básničky o zvířátkách v lese. Děti je hrou přes básničky poznají. Hezká ilustrace.
Určitě 100%. Moc krásná pohádka. Nebo básnička. :-)
Velmi hezká rýmovaná pohádka, u každé je ponaučení a koťata dělají lumpárny, ale nemyslí to zle. :-)
Tahle nás bavila. Je hezké, že i příběh pro malé je zrýmovaný. Učí to děti mít rády básničky. :-)
Moje malá dcerka začíná být v období kdy už vydrží poslouchat knihu když je v ní hodně obrázků a málo psaní. Takže tuhle knihu jsme přečetly najednou. Jsou v ní 4 krásné příběhy s hezkými obrázky.
Knihy o krtkovi nikdy neomrzí. Baví děti i dospělé. A ani nevadí ji číst vícekrát.
Krtek všeobecně je zárukou kvality. Asi neznám dítě, které by nemělo rádo pohádky s krtkem. Akorát nám zatím vadilo, že krtek brečel. A že se jídlo druhému nebere. ☺
Kniha se mi moc moc líbila. Napínavým a čtivým způsobem se dozvídáme o historii 18 až 19 století. Těším se na druhý díl.