EvikU. komentáře u knih
Četla se pěkně a rychle, ale trochu mi přišlo, že čtu něco, co už jsem četla. Brala bych místo toho díl, který fakt navazuje.
Tuto knihu jsem šla číst po knize "Hvězdy nám nepřály". A po debatě s jinými čtenáři o téhle knize jako o propadáku. Já ale dávám šanci každé knize. Musím říct, že byla docela hezká. Nesmí to člověk srovnávat s tou lepší. A myslím si, že spousta kluků může brát lásku jako vědu... :-)
Další povedený díl. Zajíček tentokrát ani neměl ponětí, co že se to děje. Moc roztomilé.
Opakuju se, ale my se tak bavíme. Tyhle pohádky jsou nadčasové. Je to velká legrace a já se vracím skrz malou dcerku a těmto pohádkám do svého dětství a je to tak milé! :-)
Tahle pohádka je skvělá, moc se nám líbí. Klasické škádlení vlka a zajíce. :-)
Já se prostě bavím a čtu jednu pohádku za druhým. Na marodění v posteli dokonalé. Škoda, že už nejdou nikde koupit, klidně bych si je doplnila, abych měla všechny.
Krásné leporelo. Zajíček ujel a ještě vyhrál. Dokonale ukazuje, jak dobro vyhrává nad zlem. Kouzelné postavičky.
(SPOILER) Tento díl malinko slabší, protože se k zajíci ani nepřiblížil, ale vtipný to bylo stejně. Jeho převleky za zebru nebo želvu. Doporučuji celou sérii.
Je zajímavý si přečíst jaké zvyky a pranostiky byly dříve. Něco se dochovalo, jiné ne. Je hezké si o tom přečíst. Kniha je doplněna krásnými obrázky.
Klasické říkadla pro malé děti. Nikdy nezklamou.
Některé básničky jsou pěkné, některé mi přijdou trochu trhlé, ale vykompenzujou to dokonalé obrázky, které už navždy budou patřit do pokladu České republiky. Celou knihu hodnotím na plný počet hvězd.
Tahle kniha nás moc bavila. Je opravdu vhodná na takové to první čtení, kdy už umí číst, ale ještě by nezvládli nějakou velkou bichli s hodně písmenky. Obrázky k tomu jsou taky krásné.
Jednoduchá, jasná. Každé zvířátko vydává jiný zvuk. Pro milovníky zvířat jako je naše rodina jako dělaná. Už od malička zvířata vedou.
Kniha je napsaná čtivě. Děj odsejpá. Ale úplně na zadek jsem si z ní nesedla. Je to kniha, kterou si rádi přečtete, ale nemusíte ji mít ve své knihovničce.
Myšlenky dobré, ale nevím, zda to jde v téhle době dělat tak jak píše autor. Ale aspoň něco z knihy si převzít a snažit se žít dobrým životem.
Řekla bych, že moc na básničky nejsem, ale tato kniha se mi moc líbila. A líbily se mi i fotky v knize a kniha jako celek. Moc dobrá volba do výzvy.