EvikU. EvikU. komentáře u knih

Roky Roky La Vyrle Spencer

Čtivá, krásná kniha. Napínavá ale i humor, láska...Je to jedna z knih, které neomrzí číst vícekrát.

04.04.2017 5 z 5

Dýchání pod vodou Dýchání pod vodou Alex Flinn

Kniha se mi líbila. Vžila jsem se do toho, že všechny vztahy s lidmi tě nějakým způsobem ovlivňují i v chování pak v dalším roce. Bylo dobře, že si to nakonec uvědomil, že své přítelkyni ubližoval.

04.04.2017 3 z 5

Co si myslí pes Co si myslí pes Heike Schmidt-Röger

Spoustu hezkých fotek s výrazy pejsků k různým situacím. V mnohých svého pejska také poznávám.

02.04.2017 4 z 5

Pokrevní sestry Pokrevní sestry Kateřina Janouchová

Kniha se mi moc líbila. Od 250 stránky už nešla odložit. Dokážu si představit, že tohle se může stát, když víra přeroste ve fanatismus. Velice čtivé.

28.03.2017 5 z 5

Čarodějka Čarodějka Blanka Jehlíková

V knize nechyběl humor ani napětí. Přečetla jsem ji za jeden den, protože se četla úplně sama. ...Teď budu číst 2.díl.. Některé pasáže byly hodně drastické, ale aspoň nutili číst dál a neodložit...super! Dávám 5 hvězdiček.

15.03.2017 5 z 5

Slza Slza Lauren Kate

Knihu jsem si koupila, protože má krásnou obálku. Líbila se mi, jsem ráda, že ji mám ve své knihovně.

06.03.2017 3 z 5

Naše zvířátka Naše zvířátka Jan Henke

Zvířátka jsou naše oblíbené knihy.

30.11.2019 5 z 5

Vánoční koledy Vánoční koledy Květa Petříková

Moc hezká kniha vánočních koled pro děti. Krásně ilustrovaný. Všechny známé a milé. Mnohokrát za ty roky jsme si z ní zpívali. Doporučuji.

Kuk do knížky! ZOO Kuk do knížky! ZOO Jaye Garnett

Tak ta nás taky baví. Samozřejmě zvířátka a pak to, že tam jsou otevírací okénka.

Moje knihovnička: ZVÍŘATA Moje knihovnička: ZVÍŘATA kolektiv autorů

Tahle malé knížky měla ráda už od miminka, přibližně od 6 měsíce. Jsou malé, lehké, šly ji chytit pěkně do ručičky. Nezaberou ani moc místa, když jsem potřebovala honem sebou něco do tašky přibalit na zabavení. Doporučuji.

27.11.2019 5 z 5

Neposedná kachňátka - Méďa Béďa a veselí kamarádi Neposedná kachňátka - Méďa Béďa a veselí kamarádi June Woodman

Krásné obrázky, jednoduchý text. Je to pro děti, které už vydrží chvíli poslouchat. Pro cca 2,5 až 3 roky. Nam se kniha líbila.

27.11.2019 4 z 5

Moje malá biblická krabička (soubor 4 knihy) Moje malá biblická krabička (soubor 4 knihy) Lois Rock

Tahle knížky nás bavili trochu míň než jiné motlitbičky pro děti.

27.11.2019 3 z 5

Kočka - sebevědomá, chytrá, hravá Kočka - sebevědomá, chytrá, hravá Birgit Gollmann

Moc hezky udělaná kniha. Obsahuje základní informace o kočce. Rychle v ní naleznete co zrovna potřebujete vědět, proč se zrovna takhle kočka chová. Čím by to mohlo být.

Kamilka a její rodina Kamilka a její rodina Nancy Delvaux

Tohle je moc hezká kniha. Ukáže dítěti, že stejný problém jako má samo mají třeba ještě i jiné děti. V knize je na každé stránce pěkný obrázek a psaní jen málo. Dokáže tak knihu poslouchat i docela malé dítě. Okolo 3 roku. A chování Kamilky v knize je opravdu výstižné, proto kniha baví i dospělé.

101 zvířat z farmy 101 zvířat z farmy Lieve Boumans

Je to takový malý atlas zvířat z farmy pro malé děti. Je tam víc druhů slepic, koní, psů. Je vysvětleno kde bydlí, atd. Moc hezké fotografie.

Ošklivé káčátko Ošklivé káčátko neznámý - neuveden

Moc ráda ji se mnou čte i staví puzzle moje 2 letá dcera.

Slova Slova kolektiv autorů

Super, super, super. Pořád v ruce. Čtu ji už se třetí dcerou. Kniha je už značně spravována, ale je moc moc oblíbená.

26.11.2019 5 z 5

Bifteky, řízky a další výborná masíčka Bifteky, řízky a další výborná masíčka Alena Doležalová

Chybí mi obrázky, ale jinak bezva recepty. Sice ne moc dietní, ale zato dobré.

26.11.2019 3 z 5

Láďa Hruška se vrací – Kuchařka pro samouky Láďa Hruška se vrací – Kuchařka pro samouky Ladislav Hruška

Řekla bych, že tahle kniha je o chlup lepší než první.

26.11.2019 2 z 5

Vaříme bez stresu: Jednoduché, rychlé a praktické Vaříme bez stresu: Jednoduché, rychlé a praktické kolektiv autorů

Jsou tam jednoduché i složitější recepty. Fotky u každého receptu, což mám ráda, když vím, jak má finální jídlo vypadat. Co bych vytkla je, že nejsou recepty nějak smysluplně srovnaný. Polévku najdete na začátku, uprostřed i ke konci. Líbí se mi víc, když je to rozděleno do sekcí polévky, hlavní jídla, moučníky, atd.

26.11.2019 2 z 5