EvikU. komentáře u knih
Čtivá, krásná kniha. Napínavá ale i humor, láska...Je to jedna z knih, které neomrzí číst vícekrát.
Kniha se mi líbila. Vžila jsem se do toho, že všechny vztahy s lidmi tě nějakým způsobem ovlivňují i v chování pak v dalším roce. Bylo dobře, že si to nakonec uvědomil, že své přítelkyni ubližoval.
Spoustu hezkých fotek s výrazy pejsků k různým situacím. V mnohých svého pejska také poznávám.
Kniha se mi moc líbila. Od 250 stránky už nešla odložit. Dokážu si představit, že tohle se může stát, když víra přeroste ve fanatismus. Velice čtivé.
V knize nechyběl humor ani napětí. Přečetla jsem ji za jeden den, protože se četla úplně sama. ...Teď budu číst 2.díl.. Některé pasáže byly hodně drastické, ale aspoň nutili číst dál a neodložit...super! Dávám 5 hvězdiček.
Knihu jsem si koupila, protože má krásnou obálku. Líbila se mi, jsem ráda, že ji mám ve své knihovně.
Moc hezká kniha vánočních koled pro děti. Krásně ilustrovaný. Všechny známé a milé. Mnohokrát za ty roky jsme si z ní zpívali. Doporučuji.
Tak ta nás taky baví. Samozřejmě zvířátka a pak to, že tam jsou otevírací okénka.
Tahle malé knížky měla ráda už od miminka, přibližně od 6 měsíce. Jsou malé, lehké, šly ji chytit pěkně do ručičky. Nezaberou ani moc místa, když jsem potřebovala honem sebou něco do tašky přibalit na zabavení. Doporučuji.
Krásné obrázky, jednoduchý text. Je to pro děti, které už vydrží chvíli poslouchat. Pro cca 2,5 až 3 roky. Nam se kniha líbila.
Tahle knížky nás bavili trochu míň než jiné motlitbičky pro děti.
Moc hezky udělaná kniha. Obsahuje základní informace o kočce. Rychle v ní naleznete co zrovna potřebujete vědět, proč se zrovna takhle kočka chová. Čím by to mohlo být.
Tohle je moc hezká kniha. Ukáže dítěti, že stejný problém jako má samo mají třeba ještě i jiné děti. V knize je na každé stránce pěkný obrázek a psaní jen málo. Dokáže tak knihu poslouchat i docela malé dítě. Okolo 3 roku. A chování Kamilky v knize je opravdu výstižné, proto kniha baví i dospělé.
Je to takový malý atlas zvířat z farmy pro malé děti. Je tam víc druhů slepic, koní, psů. Je vysvětleno kde bydlí, atd. Moc hezké fotografie.
Moc ráda ji se mnou čte i staví puzzle moje 2 letá dcera.
Super, super, super. Pořád v ruce. Čtu ji už se třetí dcerou. Kniha je už značně spravována, ale je moc moc oblíbená.
Chybí mi obrázky, ale jinak bezva recepty. Sice ne moc dietní, ale zato dobré.
Řekla bych, že tahle kniha je o chlup lepší než první.
Jsou tam jednoduché i složitější recepty. Fotky u každého receptu, což mám ráda, když vím, jak má finální jídlo vypadat. Co bych vytkla je, že nejsou recepty nějak smysluplně srovnaný. Polévku najdete na začátku, uprostřed i ke konci. Líbí se mi víc, když je to rozděleno do sekcí polévky, hlavní jídla, moučníky, atd.