Čarodějka přehled

Čarodějka
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138949/carodejka-138949.jpg 4 63 63

Kouzla z Prahy nezmizela jen proto, že po ulicích jezdí auta. Křišťálovou kouli nenahradí sebechytřejší mobil, a když vám začne vyhrožovat duch mrtvého manžela, musíte hledat pomoc u čarodějnice. Čarodějnice Johana už nebydlí v chatrči za hradbami, žije v krásném bytě na Starém Městě, ale lektvary dokáže uvařit stejně účinné jako její předchůdkyně. Pomocí kouzel se pomstila zlodějům, co jí vybílili byt, vyléčila alkoholika, rodičům našla ztracenou dceru a policii pomohla chytit vraha dítěte. Jenže nic na světě není zadarmo. Jednoho pozdního večera nastoupila do autobusu plného oživlých mrtvol, aby tou jízdou vyrovnala účty. Buď vystoupí s povolením provozovat živnost čarodějnice několik dalších let, nebo cestu nepřežije a už ji nikdo nikdy neuvidí. -- zdroj: www.legie.info --... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarodějka. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (17)

Senza Jenka
21.11.2023 2 z 5

Knihu mi kdosi vychválil, tak jsem se pokusila začíst. Stálo mě to dost trpělivosti a sil. Autorka má dobré nápady na zápletky i různé čarodějné skutečnosti - jistě toho za tímto účelem i dost nastudovala. Ale její styl mi nesedí. Je... jednotvárný, popisný. Nic nevyčnívá. Jednotlivé příběhy nejsou nijak zvlášť dramatické, vtipné ani záhadné. Prostá konstatování suché skutečnosti.

moonula
05.08.2023 5 z 5

Dlouho odkládaná kniha po které jsem náhodně sáhla. Od začátku mě chytla. Bezvadně napsaná. Určitě si ji ještě přečtu. Připomínala mi knihu vysmátá koza,kterou napsala Ivana Vostřáková. Takové fajn ulítlé počteníčko.


renefer
02.07.2022 2 z 5

Nějak mi k sobě nešel děj knihy a formát psaní. Zatím co obsah je na pomezí hororu a fantazy, tak jazyk inklinuje spíš k humoristickému románu. Jako hororový příběh v podání Kopyta a Mňouka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čarodějka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených77x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených6x
v Knihotéce86x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x