evisek evisek komentáře u knih

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Krásně postavený příběh, prolínání časových rovin jednoznačný a pochopitelný i když během kapitol příběh skáče do minulosti. Autorka psát umí, to se musí nechat, ale ten konec....zaujmout za každou cenu.

02.01.2025 3 z 5

Láska je poslední most Láska je poslední most Johannes Mario Simmel

V dnešní době už trošku neaktuální téma (po tom co jsem četla Monu a Game), i když je pravda, že knížka se o počítače zajímá jen okrajově. Hlavní je příběh třech lidí, který mi na Simmela přišel příliš jednoduchý. Po tom co jsem četla Svůj kalich hořkosti a Nemusí být každý den kaviár, mi toto příjde hodně špatný.

06.11.2016 2 z 5

Hermafrodit Hermafrodit Jeffrey Eugenides

Knížka, která vtáhne do děje a člověk se sžije s hlavní postavou. Mám ráda tlustý knížky u kterých se i přes dlouhé čtení nenudíte a pořád je co číst.

28.01.2016 5 z 5

Zaslaná pošta Zaslaná pošta Terry Pratchett

Jako sběratele známek mě knížka potěšila.

28.01.2016 4 z 5

Malevil Malevil Robert Merle

Ta deprese která na vás padá při představě, že se tohle může stát i vám je děsivá. Einstein řekl: Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. Knížka popisuje přesně tu fázi jak se lidi k těm klackům můžou dostat.

28.01.2016 5 z 5

Svůj kalich hořkosti Svůj kalich hořkosti Johannes Mario Simmel

Knižka na reálné téma, ale to je v pořádku, člověk při čtení zůstane na zemi. Pěkné zpracování časových rovin.

28.01.2016 4 z 5

To sladké tajemství života a jiné povídky To sladké tajemství života a jiné povídky Roald Dahl

Krásná oddechovka. Nenáročné čtení, které potěší.

03.10.2014 5 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Zlodějka se zařadila do seznamu knih, které bych si chtěla přečíst ještě jednou. Atmosféra knížky je kouzelná, čte se jedním dechem.

03.10.2014 5 z 5