FairyD. komentáře u knih
Jednoduchý a veľmi vtipný príbeh. Príjemná kniha na oddych, pár veci v nej prekvapí a nechýba ani napätie.
Prekrásny príbeh plný emócii, dramatických udalosti a zvratov. Hlavný hrdinovia a najmä deti sú jednoducho úžasné a zažívajú mnoho veselých ale aj smutných príhod. Učia sa ako spolu vychádzať. A to všetko je pod rúškom tajomstvá.Rada sa k tejto knihe vraciam.
Mne osobne sa to páčilo, jasné možno tie predchádzajúce časti boli lepšie ale nejako neriešim. Bola som prekvapená akým smerom sa uberal Racerov život, ale ako bolo povedané jeho meno ho vystihovalo dokonale. Bol to sexi, vtipný príbeh. Hlavné postavy boli úžasné. Páčilo sa mi ako sa Racer postavil k svojej chorobe, ako si vedel aj napriek tomu užívať život a ísť za svojím snom. ( Presne ako jeho otec)
Taká typická oddychová kniha pri ktorej netreba veľa rozmýšľať. Nič prevratné sa tam nedeje ale aspoň sa človek usmeje. Jej detičky boli super.
Táto druhá časť série o bratoch Maddox sa mi páči oveľa viac. Čitateľ sa pri čítaní nenudí, v knihe nie je nič na viac a neobsahuje časti ktoré sú iba na natiahnutie knihy. Postavy a ich príbehy, zápolenie zo životnými prekážkami, osudy – to všetko dokáže čitateľa vtiahnuť do deja. Zápletka z FBI oddelenia tomu dodáva šmrnc. Na pozadí všetkého je láska, humorné ale aj vypäté situácie.
(SPOILER) Veľmi pekne napísaný príbeh. Na začiatku mal každý predsutky aj keď v skutočnosti nepoznali životný príbeh druhej osoby a čo ich viedlo k takému to správaniu. Hlavné postavy si navzájom chceli dať príučku, nakoniec to skončilo veľkou láskou. Nechýbal humor, napätie, intrigy, láska,samozrejme tajomstvá a pretvárka.
Moja prvá prečítaná kniha z historického prostredia s upírov tematikou. „Ako sa zdalo upíri mali z pekného šťavnatého škandálu rovnakú radosť ako smrteľníci."
Keďže anotácia mi toho k príbehu moc nepovedala o to bol však príbeh zaujímavejší a napínavejší. Dialógy boli plné humoru a sarkazmu. Počas príbehu sa stále niečo dialo, neboli tam nudné ba dokonca ani zbytočné scény. Veľmi pekný oddychový príbeh.
Prekrásna kniha. Už samotná anotácia evokuje že sa za ňou ukrýva zaujímavý príbeh plný drámy a napätia. Celý je zahalený tajomstvom. Vyvrcholenie a koniec príbehu su úžasné,vzbudzujú plno pocitov. Zážitok z knihy je ako byť súčasťou deja. Kniha plynie plynulo a nič nie je navyše a nasilu písané.Hlavné postavy musite jednoducho milovať...
Uprímne: Čakala som od toho viac. Anotácia vyzerala dobre, bola som rada že autorka napísala pokračovanie,chcela som vedieť ako im ide život po veciach ktoré si zažili. Ale nejako tomu chýbala ta správna ISKRA.
Podľa môjho názoru najlepšia časť z tejto série.Veľmi som si obľúbila hlavné postavy, dokonale do seba zapadali. Pekne zakončenie celej série, na konci stretnutie kamarátov a prekvapenie Étienna .
Autorka patrí medzi moje najobľubenejšie, píše úžasné knihy ktoré majú aj krimi zápletku, sú originálne a nechýba šťastný koniec.
Táto kniha je toho úžasným dôkazom, dej je originálny, vôbec nie je zbytočne naťahovaný. Pri čítani som sa tak pohĺbila do deja že som nevedela ako beží čas.
Krásne je tu ukázané ako sa karma vracia aj keď to trvalo pár rokov ale každý sa dočkal zaslúženého konca. Je to nádherná kniha so silným príbehom ktorý určite chytí každého za srdce, odporúčam tento príbeh prečítať.
Prekrásny príbeh, dokáže chytiť za srdce. Vtiahne do deja, drží a nepustí. Cítite s postavami, smejete sa s nimi, plačete s nimi, trpíte s nimi - zamilovávate sa s nimi pomaly, pomaličky a potom zrazu úplne.
Celú knihu som čakala na moment kedy vyjde s pravdou von a ono to autorka preskočila akoby to nebolo podstatné. Ale inak to bola celkom príjemná oddychová kniha.
Ďalší krásny príbeh z pera tejto autorky. Dráma, akcia, nadprirodzeno a popri tom láska. Kniha chytí a nepusti. Tento príbeh som čítala už niekoľko krát a stále neomrzí.
Človek sa naháňa za peniazmi a potom príde na to že mu život a všetko na čom skutočne záleží utieklo. Častokrát až nehoda otvorí človeku oči, lež mnohokrát už je neskoro. V tomto prípade to ale vyšlo a hlavný hrdina ešte dostal šancu na nápravu.
Pekný príbeh, avšak zbytočne dlhý, na konci to už bolo o tom istom, mohla tam ešte vsunuť nejakú mini zápletku ak to chcela mať silou mocou dlhšie.
Nebolo to zlé, páčil sa mi opis ba dokonca aj štýl písania autorky. Avšak hlavný hrdina mi nebol dvakrát po chuti a taktiež pasáž kde si uvedomil že ju miluje bola neskutočne slabá.
Už dlho som nečítala tak skvelú knihu. Bola tam akcia, dráma, dobrodružstvo, krimi zápletka ( a nie jedná), ba dokonca aj pár myšlienok na zamyslenie a k tomu všetkému láska. Príbeh bol prepracovaný, rýchlo a ľahko ma dokázal vtiahnuť to do deja a nútil čítať ďalej a ďalej.
Myslím si že to je rozhodne jeden z najlepších harlequin príbehov.
Celkom v pohode príbeh, avšak na začiatku sa zdalo že to mohlo mať väčší potenciál, ale niekde sa to zvrtlo.