fay_of_fire komentáře u knih
Já jsem teda přečetla jen první kapitolu a nelíbilo se mi to! Není tam nic originálního (odpovědnost teenagera za rodinu a celý svět...). Knížka není psána moc v bohatých větách a jazyku (uznávám ale že to může být chyba překladače)
Do knihy jsem se zase začetla. Líbilo se mi jak je tam více popisovaný ,,život´´ ostatních postav. Také mě hodně zaujala část v Praze. Tam si myslím bylo vidět, jak vnímají cizinci Naše hlavní město a to se mi líbilo
Teprve začínám tento díl číst a moc se nechatáno, ale podle recenzí jdu do toho!:-)
mně tenhle díl zatím připadal nejslabší, přesto zase mi také dost líbil. Ale jak už někdo říkal níže říkal, Cassandra nemusela zase Clarka a Jace rozdělovat :-). Alena druhou stranu, o čem by bylo pokračování?
Vážně dobrý díl. Pro mě nebyl až tak předvídatelný a tím se mi líbil ještě víc
Opět výborná knížka. A hodně je mi sympatický Jace díky jeho vtipů a dobírání si ostatních
Knížka byla úžasná, přečetla jsem jí jedním dechem - taky jsem na to měla čas, když jsem byla nemocná. Ke knížce mě dovedl film, ale podívám-li se zpět na film, tak ten je oproti knížce děsný.