Ferry9 komentáře u knih
Nádherná kniha. Dost mě zaujala, jednu dobu jsem měl potřebu o ní neustále mluvit.
Neskutečný příběh. Nedokázal jsem se odtrhnout od knihy. Tleskám paní Christie, neskutečně to bylo zašmodrchané.
Jedna z nejlepších historických sérií, dost mě bavila. Chtěl jsem, aby to mělo i další pokračování bo to bylo fakt super. Ale zase někdy stačí dobrého málo, pak by to už nemuselo mít takové grády.
(SPOILER) Tenhle příběh byl už až moc překombinovaný. Hlavně od poloviny knihy mi bylo jasné, že lotři chtějí zabít královnu. Mám rád příběhy z této série, ale tenhle byl už trochu přehnaný. Ale četlo se mi to dobře, silné 3 hvězdy.
Za mě perfektní kniha. Dlouho jsem této knize odolával, moc jsem nevěřil, že by mohla být dobrá, srovnatelná se Sharpem či Uhtredem. Skvěle jsem si početl, je dobře ukázáno, jak to probíhalo na obou stranách.
Dobře jsem si početl, bylo to napínavé. Spoustu věcí mě napadly samy, jak to bylo.
Vraha jsem odhalil, ale přesné důvody, proč to udělal, jsem úplně nevěděl. A taky i tom bratrovi jsem věděl, jak to bylo. Za mě skvělá kniha, bavila mě. Byla to první kniha po delší době.
Nebylo to špatné, docela se mi to i líbilo. Chvilku trvalo než se to rozběhlo, ale pak jsem se začetl. Na pět hvězd to není, ale takové čtyři hvězdy si to zaslouží. Za mě na pohodu.
Nebylo to špatné, ale bylo takové nemastné neslané. Uhtred nebo Sharpe mě bavili daleko víc.
Celá série je super. I když jsem dospělý, bavila mě. Neztratila dech ani v posledním dílu. Zpočátku jsem knihy této série hodnotil na 4 hvězdy. Nakonec mě to bavilo tak, že poslední dvě jsem ohodnotil 5 hvězdami.
Kniha je to fakt dobrá. Čtení mě dost bavilo. Série neztrácí dech ani čtvrtým dílem.
Hodně zajímavá kniha, tohle je podle mě jiný typ detektivního thrilleru, než na jaký jsem zvyklý od Rollinse. Ale bylo to fakt dobré, možná místy trochu táhlé, ale bavilo mě to.
Nějakou dobu mi trvalo než jsem se do knihy začetl. Pak jsem se sice začetl, ale nepřišlo mi to až tak dobré, jak jsem tady četl komentáře. Čteno kvůli výzvě. Za mě slabší 4 hvězdy.